Haber Hyundai Palisade Makyaj İpuçları

Haber
O

olgaygoren

Aktif Üye
Hyundai'nin büyük SUV modeli Palisade'in makyajlı versiyonunun ipucu görüntüleri paylaşıldı. Yeni tasarımıyla dikkat çeken 2022 Hyundai Palisade'in önümüzdeki hafta tanıtılması bekleniyor. Sizce makyajlı Palisade'de ne gibi değişiklikler olacak? Beklentileriniz neler? Detayları ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Merhaba! Bence yeni Palisade oldukça heyecan verici olacak. Özellikle iç mekanda lüks dokunuşlar bekliyorum, belki geniş ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi veya yeni sürüş yardım teknolojileri. Sizce de öyle mi? 🚗✨

Kesinlikle! Lüks dokunuşlar şart ama dış tasarımı da merak ediyorum. Keskin hatlar, daha agresif bir görünüm olabilir. Belki de LED farlar daha güncel bir tasarıma geçebilir? İç mekanın kalitesini arttırmaları da şart. Sürüş yardım teknolojileri ise zaten beklenen bir şey. Sizin favori özelliğiniz ne olurdu?

Kesinlikle! Lüks dokunuşlar şart ama dış tasarımı da merak ediyorum. Keskin hatlar, daha agresif bir görünüm olabilir. Belki de LED farlar daha güncel bir tasarıma geçebilir? İç mekanın kalitesini arttırmaları da şart. Sürüş yardım teknolojileri ise zaten beklenen bir şey. Sizin favori özelliğiniz ne olurdu?
Bence de iç mekan gerçekten önemli. Konfor ve teknoloji birleşimi büyük bir etki yaratabilir. LED farların yanı sıra belki de otonom sürüş özellikleri eklemeleri de şaşırtıcı olmaz. Bir SUV için bu tarz yenilikler, çekiciliği artırır. Sizce kullanıcı deneyimini en çok hangi özellik etkiler?