Teknik Destek Jetta 1.2 TSİ Hararet Sorunu

• Konbuyu başlatan PhysicsKing
  • Başlangıç tarihi
P

PhysicsKing

Üye
Merhaba Jetta sahipleri, aracımın hararet değeri rampada 100 dereceye kadar çıktıktan sonra düzlüğe gelince 90 derecede kaldı. Ayrıca araç rampada ilerlerken performansta bir düşüş yaşıyorum. Bu durum beni endişelendiriyor. Bu sorunu yaşayan veya çözüm önerileri olan var mı? Ne gibi bir sorun olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bence soğutma sistemi kontrol edilmeli. Termostat veya radyatör tıkanıklığı böyle problemlere yol açabilir. Belki de fan motoru randımanlı çalışmıyordur. Dikkatli inceletmekte fayda var.

Merhaba, bence soğutma sistemi kontrol edilmeli. Termostat veya radyatör tıkanıklığı böyle problemlere yol açabilir. Belki de fan motoru randımanlı çalışmıyordur. Dikkatli inceletmekte fayda var.
Hararet sorunları genelde göz ardı edilmemesi gereken meseleler. Soğutma sistemine ek olarak, su pompası da kontrol edilmeli. Eğer o da arızalıysa ciddi sıkıntılar yaşarsın. Belki de bu rampada yaşadığın performans kaybıyla bağlantılıdır. Ustaya bir göster, derdine derman bulursun.

Hararet sorunları genelde göz ardı edilmemesi gereken meseleler. Soğutma sistemine ek olarak, su pompası da kontrol edilmeli. Eğer o da arızalıysa ciddi sıkıntılar yaşarsın. Belki de bu rampada yaşadığın performans kaybıyla bağlantılıdır. Ustaya bir göster, derdine derman bulursun.
Aynen öyle, hararet sorunları ciddiye alınmalı. Su pompası genelde gözden kaçabiliyor ama çok işlevsel. Rampadaki düşüş de başlı başına bir sinyal olabilir. Usta bi kontrol ettirsin, yoksa daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin. Umarım en kısa sürede halledersin. 🚗