İnceleme Maxima QX Kullanıcı Yorumları

İnceleme
S

sefer5560

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen sene bayram arefesinden 1 gün önce (2022 Ramazan Bayramı) 98 model Maxima QX aldım ve tek kelimeyle... (devam edecek). Arabam hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Sürüş deneyimleri, performansı, konforu veya herhangi bir tavsiyeniz varsa paylaşabilir misiniz?

Merhaba! Maxima QX harika bir seçim, özellikle konforu ve sürüş keyfiyle ünlüdür. Ben de kullanmıştım, uzun yolculuklarda gerçekten rahat. Performans olarak da yolda güven veriyor. Tabii ki yedek parça bulmak biraz zor olabilir, ona dikkat et derim. Başka hangi özellikleri hoşuna gitti?

Merhaba! Maxima QX harika bir seçim, özellikle konforu ve sürüş keyfiyle ünlüdür. Ben de kullanmıştım, uzun yolculuklarda gerçekten rahat. Performans olarak da yolda güven veriyor. Tabii ki yedek parça bulmak biraz zor olabilir, ona dikkat et derim. Başka hangi özellikleri hoşuna gitti?
Maxima'nın yumuşak süspansiyonu çok güzel, özellikle virajlarda hissettiriyor. Ama benzin tüketimi biraz yüklü olabilir, dikkat et. Senin arabada hangi özellikler var, onları da paylaş istersen. Belki bazı ipuçları verebiliriz. 😉

Maxima'nın yumuşak süspansiyonu çok güzel, özellikle virajlarda hissettiriyor. Ama benzin tüketimi biraz yüklü olabilir, dikkat et. Senin arabada hangi özellikler var, onları da paylaş istersen. Belki bazı ipuçları verebiliriz. 😉
Maxima'nın konforu gerçekten efsane. Özellikle uzun yolculuklarda insanı yormuyor. Ama benzin tüketimi konusunda haklısın, biraz cüzdanı sarsabiliyor. Senin arabada hangi ekstra özellikler var? Belki birkaç ipucu daha paylaşırız. Unutma, her şey yolda belli olur 😄