Tartışma Megane 1 1.4 16v Debriyaj Seti Değişimi

Tartışma
M

marcuswright

Bilindik Üye
2001 model Megane 1 aracımda debriyaj çok yukarıda kavradığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi marka debriyaj setini önerirsiniz? Deneyimi olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Fiyat/performans açısından hangi markayı tercih etmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, ben de Megane 1 kullanıyorum. Valeo ve Luk markalarını öneririm, ikisi de iş görür ve fiyat/performans açısından iyidir. Ama dikkat et, değişim sırasında volanı da kontrol ettir. Hatta mümkünse debriyaj pompasını da gözden geçir. Geçmiş olsun.

Merhaba, ben de Megane 1 kullanıyorum. Valeo ve Luk markalarını öneririm, ikisi de iş görür ve fiyat/performans açısından iyidir. Ama dikkat et, değişim sırasında volanı da kontrol ettir. Hatta mümkünse debriyaj pompasını da gözden geçir. Geçmiş olsun.
Debriyaj yukarıda kavrıyorsa baskı balata bitmeye yakındır. Valeo iyidir, Luk da iyidir. Ustanın hangisini önerdiğine ve cebine hangisi uygunsa onu taktır geç reis. Debriyaj seti değişimi sırasında volantı kontrol ettirmek de mantıklı, usta zaten söyler. 👍