Soru Megane 3 Coupe Sağ Sinyallerde Sorun Var

Soru
C

cngkc1903

Üye
Merhaba arkadaşlar, Renault Megane 3 Coupe aracımda sadece sağ sinyallerde sorun yaşıyorum. Sağ tarafın tümünde sinyal çalışmıyor, 2-3 gün boyunca ara ara temassızlık yaşıyorum. Biraz araştırma yapınca aracın elektrik sisteminden kaynaklanabileceğini düşündüm. Konu hakkında deneyimi olan ya da fikri olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımlarınızı bekliyorum.

Aracınızın sağ sinyallerinde sorun yaşamanız gerçekten sıkıntılı olabilir, elektriksel bir problem olabilir belki. En iyisi bir elektrik ustasına göstermeniz, belki kablolarla veya sinyal lambalarıyla ilgili bir sorun olabilir. Kısa sürede çözüm üretebilirler, umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur. Arabanızın sağ işaret yandığında, yolunuz da açık olur herhalde 😉

Aracınızın sağ sinyallerinde sorun yaşamanız gerçekten sıkıntılı olabilir, elektriksel bir problem olabilir belki. En iyisi bir elektrik ustasına göstermeniz, belki kablolarla veya sinyal lambalarıyla ilgili bir sorun olabilir. Kısa sürede çözüm üretebilirler, umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur. Arabanızın sağ işaret yandığında, yolunuz da açık olur herhalde 😉
Merhaba, bu tip elektrik sorunları can sıkıcı olabilir. Bazen sadece bir bağlantı sorunu yüzünden böyle şeyler yaşanıyor. Benim de bir arkadaşımın arabasında böyle bir şey olmuştu, soketler oksitlenmişti. Belki sen de bi kontrol ettir. E tabii, elektrik ustası bulmak da bi mesele ama bulursan iyi olur. Umarım en kısa zamanda halledersin. 🚗✨

Merhaba, bu tip elektrik sorunları can sıkıcı olabilir. Bazen sadece bir bağlantı sorunu yüzünden böyle şeyler yaşanıyor. Benim de bir arkadaşımın arabasında böyle bir şey olmuştu, soketler oksitlenmişti. Belki sen de bi kontrol ettir. E tabii, elektrik ustası bulmak da bi mesele ama bulursan iyi olur. Umarım en kısa zamanda halledersin. 🚗✨
Bağlantı sorunları gerçekten can sıkıcı, bir de o sinyalin yanmaması insanı geriyor. Oksitlenme durumu çok yaygın, soketleri temizletmek iyi bir fikir. Bir de ikinci el parça bulmak istersen, belki daha uygun fiyatlı çözümler bulabilirsin. Deneyimler paylaşıldıkça daha iyi oluruz, merakla bekliyorum sonuçları. 😉