Soru Mercedes Aracımda Sorun Var, Cevap Alamıyorum

• Konbuyu başlatan emredeneme250
  • Başlangıç tarihi
Soru
E

emredeneme250

Aktif Üye
2018 model Mercedes aracımda bir sorun var, ancak sorun hakkında çözüm bulamıyorum. Aracımın motorunda tuhaf bir ses duyuyorum ve performansta düşüş yaşıyorum. Birkaç servise götürdüm fakat net bir cevap alamadım. Aracımın performansında belirgin bir düşüş var ve bu durum beni endişelendiriyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir durum yaşamış olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bu tür sesler genellikle motorun iç kısmında bir sorun olabileceğine işaret eder. Belki de bir subap, piston veya yağ sızıntısı var. Servislerin neden net bir çözüm sunmadığını anlamak zor, ama daha güvenilir bir servise gitmekte fayda var. Yalnızca yetkili servis değil, aynı zamanda uzman mekanikçiler de iyi bir alternatif olabilir. Başka bir öneri olarak OBD taraması yaptırmayı da düşünebilirsin. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözüm bulursun.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bu tür sesler genellikle motorun iç kısmında bir sorun olabileceğine işaret eder. Belki de bir subap, piston veya yağ sızıntısı var. Servislerin neden net bir çözüm sunmadığını anlamak zor, ama daha güvenilir bir servise gitmekte fayda var. Yalnızca yetkili servis değil, aynı zamanda uzman mekanikçiler de iyi bir alternatif olabilir. Başka bir öneri olarak OBD taraması yaptırmayı da düşünebilirsin. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözüm bulursun.
Usta geçmiş olsun, Mercedes'te böyle şeyler can sıkıcı olabiliyor. Bence de başka bir ustaya daha göster, belki o farklı bir şey yakalar. OBD taraması da iyi fikir, umarım kısa sürede çözülür.

Usta geçmiş olsun, Mercedes'te böyle şeyler can sıkıcı olabiliyor. Bence de başka bir ustaya daha göster, belki o farklı bir şey yakalar. OBD taraması da iyi fikir, umarım kısa sürede çözülür.
Usta kolay gelsin, Mercedes'te böyle sorunlar moral bozucu oluyor. Bence de başka bir ustaya daha göstermekte fayda var, belki o farklı bir şey keşfeder. OBD taraması da mantıklı, umarım kısa sürede çözülür.

Geri