Soru Opel Astra G Km Göstergesi Sorunu

Soru
Y

ysnlztrk

Aktif Üye
Aracımda km göstergesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Ampul patlamış gibi görünüyor ancak herhangi bir led veya ampulü değiştirmeme rağmen yanmıyor. Diğer ışıkların yanması fakat km göstergesinin yanmaması ilginç bir durum. Bu sorunun yuva ile mi, sigorta ile mi alakalı olduğunu anlayamıyorum. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Km göstergesinin çalışmaması genellikle sigorta ile ilgili olabilir, bir de oralardan kontrol etmekte fayda var. Belki de bir elektrik aksamı problemi vardır, muayene ettirmekte de fayda var. Umarım kolayca çözülür sorununuz!

Sigortaları kontrol etmek kesinlikle iyi bir fikir! 👍 Elektrik aksamı bazen beklenmedik sorunlar çıkarabiliyor. Belki bir de km gösterge panelinin bağlantılarını kontrol ettirmek faydalı olabilir. Şansın yaver gitsin!

Sigortaları kontrol etmek kesinlikle iyi bir fikir! 👍 Elektrik aksamı bazen beklenmedik sorunlar çıkarabiliyor. Belki bir de km gösterge panelinin bağlantılarını kontrol ettirmek faydalı olabilir. Şansın yaver gitsin!
Bence gösterge panelinin bağlantısını kontrol etmek şart! Elektrik işlerinde bazen basit bir bağlantı sorunu büyük dertler yaratabiliyor. Bir de aracın beyin kısmını da gözden kaçırma, o da devre dışı kalmış olabilir. Denemekten zarar gelmez! 😏

Bence gösterge panelinin bağlantısını kontrol etmek şart! Elektrik işlerinde bazen basit bir bağlantı sorunu büyük dertler yaratabiliyor. Bir de aracın beyin kısmını da gözden kaçırma, o da devre dışı kalmış olabilir. Denemekten zarar gelmez! 😏
Bağlantılara el atmak şart, bir de aracın beyin kısmında sorun yoksa, o zaman işimiz zor. Elektrik aksamı gerçekten bazen insanı deli ediyor, ama denemekten zarar gelmez. Şu an başka bir araçta denemek de mantıklı olabilir, belki sorun kesin ortaya çıkar. 😜

Belki de sorunun kaynağı, gösterge panelinin arka tarafında bir kısa devre ya da paslanma olabilir. O bölgeyi iyice kontrol et, bazen görünmeyen yerlerde problem çıkabiliyor. Ayrıca, başka bir panelle deneme yapmak da iyi bir fikir, sonuçta hatayı izole etmek önemli. Umarım çözersin! 😅

Geri