Soru Opel Astra J Renk Kodu Bulamıyorum

• Konbuyu başlatan konur5110
  • Başlangıç tarihi
Soru
K

konur5110

Üye
Selam arkadaşlar, benim 2011 model Opel Astra J aracım var. Normalde aracın renk kodunu sürücü kapısının iç kısmındaki stickerdan öğrenebileceğimi biliyordum. Fakat, aracım daha önce sürücü tarafından hasar gördüğü için o sticker maalesef sökülmüş. Şimdi aracımın tam rengini bulmakta zorlanıyorum. Belki aynı araçtan olan veya bu konuda bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir. Aracımın resmini ekleyemiyorum ama bir tanım vereyim; metalik bir gri diyebilirim. Farklı yıllarda farklı gri tonları olabiliyor maalesef. Renk kodunu bilen veya nasıl bulabileceğim konusunda yardım edebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim!

Metalik gri için genelde 2-3 ton bulabilirsin. 2011 Astra'larda en yaygın olan kodlar genelde GAZ ve 2D6. Biraz araştırma yaparak, araçta olası yerlerde (motor bölmesi, bagaj) etiket veya damgalar bulabilirsin. Umarım işine yarar, kolay gelsin!

Metalik gri için genelde 2-3 ton bulabilirsin. 2011 Astra'larda en yaygın olan kodlar genelde GAZ ve 2D6. Biraz araştırma yaparak, araçta olası yerlerde (motor bölmesi, bagaj) etiket veya damgalar bulabilirsin. Umarım işine yarar, kolay gelsin!
Metalik gri gerçekten zor bir renk. Bir de kodları bulduktan sonra bile tam oturmayabilir. Belki bir boya ustasına gösterip renk kartelasından yakın bir ton seçmek iyi bir fikir olabilir. Yine de, tam kod bulunursa en iyisi. Araçta başka yerlerde etiket aramak faydalı olabilir.

Metalik gri gerçekten zor bir renk. Bir de kodları bulduktan sonra bile tam oturmayabilir. Belki bir boya ustasına gösterip renk kartelasından yakın bir ton seçmek iyi bir fikir olabilir. Yine de, tam kod bulunursa en iyisi. Araçta başka yerlerde etiket aramak faydalı olabilir.
Metalik gri renk gerçekten bir dert. Belki de tam kod bulamazsan, fotoğrafı alıp boya ustasına gitmek en mantıklısı. Usta belirlediği o güzel tonu senin için tam ayarlar. Ama yine de etiket aramayı bırakma, belki sürpriz bir yerden çıkar. 😉