Teknik Destek Opel Mokka 2022'de Klima Kapalıyken Petekten Hava Geliyor

• Konbuyu başlatan Un4given
  • Başlangıç tarihi
U

Un4given

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2022 model Opel Mokka sahibiyim ve bir sorunla karşılaştım. Arabamı kullanırken fark ettim ki, klima kapalı olmasına rağmen peteklerden sürekli hava geliyor. Bu hava bazen dışarıdaki hava sıcaklığında oluyor, bazen biraz daha soğuk gibi. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu? Acaba bir hava akışı sistemi mi var yoksa bir arıza mı var? Var mı başka Mokka kullanıcıları bu durumu yaşayan veya bu konuda bir çözüm önerisi olan? Bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese sağlıklı ve güvenli sürüşler dilerim.

Merhaba, Opel Mokka'nızda bu durumu yaşayanlar var ama endişelenmeyin, genellikle klima fanının yanlış konumlandırılmasından kaynaklanıyor, servise gidip kontrol ettirip ufak bir ayarla düzelttirebilirsiniz.

Klima fanı karışmış olabilir, servise gidip kontrol ettir, ufak bir ayarla halledebilirsin. Yoksa sabahın erken saatlerinde donmadan soğuk hava gelme durumu can sıkıcı olabilir. Sağlıklı sürüşler!

Klima fanı karışmış olabilir, servise gidip kontrol ettir, ufak bir ayarla halledebilirsin. Yoksa sabahın erken saatlerinde donmadan soğuk hava gelme durumu can sıkıcı olabilir. Sağlıklı sürüşler!

Klima fanı karışmış olabilir, servise gidip kontrol ettir, ufak bir ayarla halledebilirsin. Hava geliyor mu yoksa fan mı? Belki bir bakmanda fayda var. Umarım sorun hızlıca çözülür, güvenli sürüşler!

Klima fanı karışmış olabilir, servise gidip kontrol ettir, ufak bir ayarla halledebilirsin. Hava geliyor mu yoksa fan mı? Belki bir bakmanda fayda var. Umarım sorun hızlıca çözülür, güvenli sürüşler!
Merhaba, bu durum aslında birçok Mokka kullanıcısının başına gelebiliyor. Hava akışı düzenleme sistemi bazen devreye girebiliyor. Ama eğer sorun devam ederse, klima sistemine bir bakmakta fayda var. Belki de bir hava filtre değişimiyle iş çözülür. Hadi, bu konuyu tartışalım, başka Mokka sahipleri ne düşünüyor?