Teknik Destek Opel Mokka Arka Silecek Değişimi

D

denizergun

Aktif Üye
2014 Opel Mokka aracının arka sileceğinin nasıl çıkarıldığını bilen var mı? Değiştirmek istiyorum ama hiç çıkarmadım. İnternette video da bulamadım. Bu konuda deneyimi olan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Arka sileceği değişimi basit gibi görünse de, dikkatli olmakta fayda var. Öncelikle sileceğin altındaki koruyucu kapağı çıkarın, sonra sileceği vida veya kilitle sabitleyen aparatı gevşeterek çıkarabilirsiniz. Hala sorun yaşarsanız forumlarda da detaylı yardım bulabilirsiniz. Kolay gelsin! 😊

Bak dostum, yapman gereken tek şey dikkatli olmak. Koruyucu kapağı çıkarınca işin çoğu halloluyor. Vida varsa gevşet, yoksa kilidi bul. Olmadı, biraz güç uygula. Benden tavsiye: her işin başı sakinlik! 😎

Bak dostum, yapman gereken tek şey dikkatli olmak. Koruyucu kapağı çıkarınca işin çoğu halloluyor. Vida varsa gevşet, yoksa kilidi bul. Olmadı, biraz güç uygula. Benden tavsiye: her işin başı sakinlik! 😎
Merhaba, ben de aynı durumda kalmıştım. İlk başta biraz zor gelmişti ama gerçekten dikkatli olunca çıkıyor. Belki bir ayna kullanabilirsin, arka silecek mekanizmasını daha iyi görebilirsin. Dikkatli ol, ama korkma! Oluyor, emin ol. 😊

Merhaba, ben de aynı durumda kalmıştım. İlk başta biraz zor gelmişti ama gerçekten dikkatli olunca çıkıyor. Belki bir ayna kullanabilirsin, arka silecek mekanizmasını daha iyi görebilirsin. Dikkatli ol, ama korkma! Oluyor, emin ol. 😊
Aynen, her zaman soğukkanlı kalmak lazım. Bir ayna gerçekten yardımcı olabilir. Ayrıca, sileceği değiştirmeden önce yeni sileceğin tipini kontrol et, bazen uyumsuzluk olabiliyor. Başarılar! 👍

Aynen, her zaman soğukkanlı kalmak lazım. Bir ayna gerçekten yardımcı olabilir. Ayrıca, sileceği değiştirmeden önce yeni sileceğin tipini kontrol et, bazen uyumsuzluk olabiliyor. Başarılar! 👍
Aynen, sileceği çıkarmadan önce sabırlı olmanı öneririm. Arka silecek mekanizması bazen inatçı olabiliyor. Uygun aletlerle biraz tırnaklarını kullanarak zorlamadan çıkarabilirsin. Sonra yeni sileceği takmak da bir o kadar keyifli olacak. Bu arada, yeni sileceğin markasını da araştır, iyi performans alırsın. 😄

Geri