Teknik Destek Opel Mokka Külbütör Kapağı Sorunu

• Konbuyu başlatan ysnlztrk
  • Başlangıç tarihi
Y

ysnlztrk

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2014 model Opel Mokka 1.4T manuel, 48000 km'de olan aracımda kısa süre önce yağ değişimi, baskı balata ve volan değişimi yaptırdım. İşlemlerin ardından 25-30 km sonra arıza ışığım yandı. Biraz merak edip bilgisayara bağlattığımda P1101 emiş sistemi ve P0171 fakir karışım hatası aldım. Kendi ustama ve iki özel Opel ustasına daha danıştığımda hepsi külbütör kapağının değişmesi gerektiğini söylediler. Görünüşe göre diyafram tarafından hava üfleniyor. Benzer bir durumla daha önce karşılaşan var mı ya da bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz ve tecrübeleriniz benim için çok değerli olacak.

Aracın sıkıntısı kesin külbütör kapağından geliyordur. Emisyonla ilgili hata alman mantıklı. Ustalar da doğru demiş gibi duruyor, en iyisi dediklerini yapmak 😉

Aracın sıkıntısı kesin külbütör kapağından geliyordur. Emisyonla ilgili hata alman mantıklı. Ustalar da doğru demiş gibi duruyor, en iyisi dediklerini yapmak 😉
Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı. Külbütör kapağı sorunları bazen basit bir çözümle geçiyor, ama bazen daha derin problemler olabiliyor. Usta değişim önerisine uy ve mutlaka kontrol ettir. Başka sorunlarla karşılaşmaman için işini şansa bırakma. Umarım en kısa sürede halledersin! 🙏