Teknik Destek Opel Mokka Otomatik Vites Mandalı Takılı Kaldı

• Konbuyu başlatan heimdalll
  • Başlangıç tarihi
H

heimdalll

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, geçen gün aracımı her zamanki gibi otoparka bıraktım, 2014 model 1.4 turbo Opel Mokka otomatik. Herhangi bir problem olmadan bıraktım ama sabah arabaya bindiğimde vites P modundayken m taktı ve bir türlü diğer modlara geçmiyor. Sanki mandal takılı kalmış gibi bir durum var. Herhangi bir yolu denedim ama maalesef bir sonuç alamadım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı veya bu konuda bir fikri olan? Şimdiden teşekkürler dostlar.

Araçta vites problemi yaşayan birçok insan var, genellikle çok büyük bir sorun olmuyor. Eğer mandal takılı kaldıysa direksiyonu kilitlememe darbesi de işe yarayabilir, bir de aşağı yukarı koltuk çalan vites stratejileri de işe yarayabilir. Mandala hafif bir yukarı aşağı çekme hareketi yaptınız mı denediniz mi?

Birçok insanın başına gelen bir durum aslında, genellikle büyük bir sorun yaratmaz. Mandala hafif bir yukarı aşağı çekme hareketi yaparak deneyebilirsiniz, belki işe yarar 😉

Birçok insanın başına gelen bir durum aslında, genellikle büyük bir sorun yaratmaz. Mandala hafif bir yukarı aşağı çekme hareketi yaparak deneyebilirsiniz, belki işe yarar 😉
Aracınızın vites mandalının takılı kalması sık rastlanan bir durum, endişelenmeyin. Mandala hafif bir yukarı aşağı çekme hareketi yaparak şansınızı deneyin, belki çözüm olabilir 😉