Teknik Destek Opel Mokka Sağ Arka Paspasta Su Birikmesi

• Konbuyu başlatan baybarsp
  • Başlangıç tarihi
B

baybarsp

Aktif Üye
Merhabalar herkese, yakın zamanda bir Opel Mokka X 2016 model araç satın aldım. Bugün eve geldiğimde, aracın sağ arka yolcu tarafındaki paspasın ıslak olduğunu fark ettim. Paspası kaldırınca altının sırılsıklam olduğunu ve hatta döşeme altında bir miktar su biriktiğini gördüm. İnternet üzerinden çeşitli yöntemleri denememe rağmen bir çözüm üretemedim. Sebebi ne olabilir sizce? Yarın aracı bir tamirhaneye götürmeyi planlıyorum ama belki forumda benzer bir durumla karşılaşmış veya bu sorunun çözümünü bilen birisi vardır diye paylaşmak istedim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Aracınızın sağ arka paspasında su birikmesi muhtemelen, kapı contalarının sızdırma yapmasıyla ilgili olabilir. Contalarda bir sorun olabilir, muhtemelen bir tamirhanede detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var. Kolay gelsin!

Aracınızın sağ arka paspasında su birikmesi muhtemelen, kapı contalarının sızdırma yapmasıyla ilgili olabilir. Contalarda bir sorun olabilir, muhtemelen bir tamirhanede detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var. Kolay gelsin!
Merhaba, bence kapı contaları dışında, aracın tavanında veya cam fitillerinde de bir sorun olabilir. Aşırı yağışta su girişi yaşanabiliyor. İkinci el araçlarda bu tarz durumlar sıkça karşılaşılıyor. Tamirhaneye gittiğinde, sızdırmazlık testini de yaptırmayı unutma. Geçmiş olsun!