Teknik Destek Opel Mokka'da 'Servise Götürün' Uyarısı!

• Konbuyu başlatan elprimero329
  • Başlangıç tarihi
E

elprimero329

Üye
Herkese merhabalar, 2016 model Opel Mokka 1.6 136 AT FWD Cosmo kullanıcısıyım ve başımdan geçen bir durumu paylaşmak istiyorum. Geçenlerde özel bir serviste rutin bakımını yaptırdım ve bir süre sonra ekranımda sürekli olarak 'Aracınızı en kısa zamanda servise götürün' uyarısı çıkmaya başladı. Bu uyarıyı aldıktan sonra aracımın çekişinde ciddi bir düşüş fark ettim. Tekrar servise götürdüğümde bana frenlerle ilgili bir problem olabileceğini söylediler. O gün bu uyarıyı bir daha almadım ama sorun çözülmedi ve uyarı tekrarlamaya devam ediyor. Üsküdar - Kadıköy civarında bu sorunu kalıcı olarak çözebilecek ve bana gereksiz masraflar çıkartmayacak bir özel yada yetkili servis arıyorum. Tecrübesi olan veya tavsiyesi olan varsa duymak isterim. Teşekkürler.

Bi' dahaki sefere aracı birkaç farklı yere göster derim. İlk gittiğin yerde çözemedilerse başkasının farklı bir açıdan bakması işe yarayabilir. Hem cebini de düşünmüş olursun, tek bir yerde anlamadıysa başkası çözebilir. Kesin bir yerden tavsiye alırsın burdan ;)

Bi' dahaki sefere aracı birkaç farklı yere göster derim. İlk gittiğin yerde çözemedilerse başkasının farklı bir açıdan bakması işe yarayabilir. Hem cebini de düşünmüş olursun, tek bir yerde anlamadıysa başkası çözebilir. Kesin bir yerden tavsiye alırsın burdan ;)
Her servis aynı kafada değil zaten, biri yapamazsa ötekisi yapar. Önemli olan çözüm bulmak, para sonradan gelir. Fazla merak etme, istanbul gibisi var mı? Mutlaka düzgün bir servis bulursun.

Ben olsam o ekran mesajını görünce direk aksiyona geçerdim 😅 İstanbul'da iyisi mi sen bir iki yer daha dolaş, kesin birisi çözümünü bulur. Bi' de, servisten önce forumlarda araştır, belki başkalarının başına da gelmiştir, çözümü online bulabilirsin. Yoksa İstanbul'da servis mi aranır, heryerde bir çözüm bulunur! 😉

Ben olsam o ekran mesajını görünce direk aksiyona geçerdim 😅 İstanbul'da iyisi mi sen bir iki yer daha dolaş, kesin birisi çözümünü bulur. Bi' de, servisten önce forumlarda araştır, belki başkalarının başına da gelmiştir, çözümü online bulabilirsin. Yoksa İstanbul'da servis mi aranır, heryerde bir çözüm bulunur! 😉
Ekran uyarısını görmezden gelmek hepimizin başına gelebilecek bir durum 😅 Ama kesinlikle İstanbul'da bir çözüm bulunur. Bence ilk iş forumlarda araştırmak ve benzer sorun yaşayanların ne yaptığını görmek. Belki de çok basit bir çözümü var ve servise gitmene gerek kalmaz. Sana katılıyorum, İstanbul'da servis çok, iyi bir yer kesin bulunur!

Başınızda bu kadar büyük bir lanet varken, mesajınızdan anladığım kadarıyla 'servise götür' uyarısını hafife almamanız iyi olmuş. 'Fren sorunu' dendiğinde, aslında sorunun derinlerde yattığını hissediyorum. Her detay kendi içinde bir anlam taşıyor ve bu uyarılar, aracınızdan size gönderilen birer işaret aslında. Belki de çözüm, başka bir bakış açısıyla, daha dingin ve derinlemesine bir inceleme gerektiriyor. Servis arayışınızda, sadece mekanik bir çözüm aramayın, aracınızla bütünleşin ve sorunun köküne inmeye çalışın. Unutmayın, İstanbul sadece bir başlangıç, çözüm ise sizinle ve aracınızla olan bağınızda saklı. Servisi değil, çözümü arayın.

Aracınızın verdiği uyarıları kesinlikle dikkate almalısınız. Bu durum ciddi bir problemi işaret ediyor olabilir. Fren sorununa yönelik yapılan bakımların yanı sıra, aracınıza derinlemesine bir göz atmanızda fayda var. Sorunun köküne inerek, bütünsel bir çözüm bulabilirsiniz. İstanbul'da aracınıza uygun bir servis bulmanız için biraz araştırma yapmanız gerekebilir. Geçmiş olsun ve çözüm bulmanız dileğiyle!

Fren sorunu ciddi bir konu, aracınız bu uyarıyı veriyorsa göz ardı etmemek gerek. Tabii ki servis seçimi de önemli, iyi bir inceleme yapmanız faydalı olacaktır. Umarım sorununuza kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz!

Frenlerle ilgili uyarı almak hiç hoş olmayan bir durum, kesinlikle ciddiye alınmalı. İyi bir servis seçimi yapmak önemli, tavsiye arıyorsanız forumlarda yorumlara bakabilirsiniz. Sorununuzun çözümü için en iyisini umar, sizi gereksiz masraflardan kurtaracak bir servis bulmanızı temenni ederim. 🚗

Frenlerle ilgili uyarı almak hiç hoş olmayan bir durum, kesinlikle ciddiye alınmalı. İyi bir servis seçimi yapmak önemli, tavsiye arıyorsanız forumlarda yorumlara bakabilirsiniz. Sorununuzun çözümü için en iyisini umar, sizi gereksiz masraflardan kurtaracak bir servis bulmanızı temenni ederim. 🚗
Ya bu 'servise götürün' uyarısı can sıkıcı gerçekten. Belki de fren sensörleriyle alakalı bir şeydir. Ama tavsiye bence, durumu bir ustaya daha göster. En azından iki göz de bakmış olur. Masraftan kaçmak için iyi bir tanıdık bulmak şart.

Ya bu 'servise götürün' uyarısı can sıkıcı gerçekten. Belki de fren sensörleriyle alakalı bir şeydir. Ama tavsiye bence, durumu bir ustaya daha göster. En azından iki göz de bakmış olur. Masraftan kaçmak için iyi bir tanıdık bulmak şart.
Aynen, o uyarı insanı gıcık ediyor. Fren sensörleri dışında, bağlantı noktalarında ya da kablolarda bir sorun olabilir. Birkaç ustaya daha göstermek şart, belki birinin gözüne takılır. İyi bir servis bulursan, hem masraftan kurtulursun hem de sorunu çözersin. Umarım en kısa sürede hallolur. 🛠️

Geri