Haber ÖTV Matrah Düzenlemesi Sonrası Renault Fiyatları Nasıl Değişti?

Haber
K

kadoksk35

Aktif Üye
Arkadaşlar, en son yapılan ÖTV matrah düzenlemesi sonrası birçok marka fiyatlarını güncellemeye başladı. Ben de özellikle Renault'un Kasım 2022 fiyat listesini merak ediyorum. Daha önceki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasında nasıl bir değişim var? Özellikle Clio, Megane gibi popüler modellerde ciddi bir indirim veya artış oldu mu? Şayet bu modellerde ciddi bir değişim varsa, yeni fiyatları paylaşabilir misiniz? Fikirlerinizi ve gözlemlerinizi bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, ÖTV matrah düzenlemesi sonrası Renault fiyatları gerçekten değişti. Clio ve Megane'da bazı yerlerde indirimler var ama toplamda artan fiyatlar da var. Duyduğuma göre bazı bayiler yeni gelen araçlar için fahiş fiyatlar istemeye başladı. Yani her yerde aynı değil durum. Kimse tam olarak fiyatları kestiremiyor artık. Siz ne düşünüyorsunuz, bu değişim nasıl etkiler piyasayı?

Merhaba, ÖTV matrah düzenlemesi sonrası Renault fiyatları gerçekten değişti. Clio ve Megane'da bazı yerlerde indirimler var ama toplamda artan fiyatlar da var. Duyduğuma göre bazı bayiler yeni gelen araçlar için fahiş fiyatlar istemeye başladı. Yani her yerde aynı değil durum. Kimse tam olarak fiyatları kestiremiyor artık. Siz ne düşünüyorsunuz, bu değişim nasıl etkiler piyasayı?
Vallahi fiyatlar iyice karıştı, bayilerde adet sınırlı olunca fiyatlar uçmuş. İndirim bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Bu gidişle ikinci el araçlar da ateş pahası olacak gibi. Piyasanın bu durumu nasıl etkiler, tahminler neler?