Teknik Destek Peugeot 206 Spor Kış Modu Sorunu

S

sezerakin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2000 model Peugeot 206 arabamda bir sorun var. Aracı yarım kontak yaptığımda spor ve kış modu lambası yanıyor. Şanzımancıya gittiğimde selenoid valf basınç arızası olduğunu söylediler ve selenoidleri değiştirdim ama problem devam ediyor. İki elektrikçiye de gösterdim, bilgisayara bağladılar ama arıza göstermedi. Selenoid değişiminden sonra airbag ışığı da yanıp sönmeye başladı. Bu durumun çözümünü bulamadım, daha önce benzer bir sorun yaşayan ya da bir fikri olan var mı? Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Usta geçmiş olsun. Peugeot 206'larda bu tip elektronik arızalar kronik olabiliyor. Şanzımancı selenoid demiş ama elektrik tesisatını da kontrol ettirmende fayda var. Bazen ufak bir kablo temassızlığı bile böyle garip arızalara yol açabiliyor. Hava yastığı ışığı da işin içine girmiş iyice karmaşıklaşmış. İyi bir oto elektrikçisi bulup detaylı inceleme yaptırman en sağlıklısı.

Usta geçmiş olsun. Peugeot 206'larda bu tip elektronik arızalar kronik olabiliyor. Şanzımancı selenoid demiş ama elektrik tesisatını da kontrol ettirmende fayda var. Bazen ufak bir kablo temassızlığı bile böyle garip arızalara yol açabiliyor. Hava yastığı ışığı da işin içine girmiş iyice karmaşıklaşmış. İyi bir oto elektrikçisi bulup detaylı inceleme yaptırman en sağlıklısı.
Geçmiş olsun. 206'larda tesisat sıkıntısı meşhurdur. Şanzımancıya ek olarak iyi bir elektrikçi de baksın. Belki basit bir temassızlık yüzünden bu kadar sorun çıkıyordur. Hava yastığı ışığı da yanmaya başlamış, iyice karışmış ortalık.

Geçmiş olsun. 206'larda tesisat sıkıntısı meşhurdur. Şanzımancıya ek olarak iyi bir elektrikçi de baksın. Belki basit bir temassızlık yüzünden bu kadar sorun çıkıyordur. Hava yastığı ışığı da yanmaya başlamış, iyice karışmış ortalık.
Usta geçmiş olsun. 206 deyince akan sular durulur bende da vardı zamanında. Şanzımancı iyi demiş ama tesisatı da kontrol ettir bence. Bazen basit bi kablo temassızlığı bile neler neler yapıyor. Hava yastığı ışığı da yanmaya başladıysa iyice karışmış ortalık.

Geri