Teknik Destek Renault Clio'da TomTom Navigasyon SD Kart Hatası

• Konbuyu başlatan ostoropos1
  • Başlangıç tarihi
O

ostoropos1

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, benim 2018 model Renault Clio 1.5 dCi Icon aracımda TomTom navigasyon sistemine sahip. Ancak son zamanlarda sürekli olarak SD kart hatası veriyor. Araştırdım biraz, görünüşe göre kartta bir sorun var. Bu SD kartı nereden ve nasıl temin edebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok. Bu model veya benzer bir model kullanıp da aynı problemi yaşayan ya da çözüm bulan var mı? Yoksa yedek parça olarak mı temin etmek gerekiyor? Önerileriniz benim için değerli, teşekkürler.

Merhaba, SD kart hatasıyla ilgili sıkıntı yaşayan çok kişi var. Benim de başıma geldi, serviste kartın sorunlu olduğunu belirttiler. Yedek parça olarak temin etmek en mantıklı çözüm olabilir, ama önce başka seçenekleri de araştır. Belki farklı bir yolla çözüm bulabilirsin.

Merhaba, SD kart hatasıyla ilgili sıkıntı yaşayan çok kişi var. Benim de başıma geldi, serviste kartın sorunlu olduğunu belirttiler. Yedek parça olarak temin etmek en mantıklı çözüm olabilir, ama önce başka seçenekleri de araştır. Belki farklı bir yolla çözüm bulabilirsin.
SD kart sıkıntısı pek hoş değil, ama belki de kartı çıkarıp temizlemek işe yarar. Bir de başka bir navigasyon uygulaması kullanabilirsin, telefonla bağlantı yapıp geçici çözüm bulabilirsin. Neyse, bence en hızlı çözüm yedek kart almak. Serviste çok fazla para istemezler umarım. 😅

SD kart sıkıntısı pek hoş değil, ama belki de kartı çıkarıp temizlemek işe yarar. Bir de başka bir navigasyon uygulaması kullanabilirsin, telefonla bağlantı yapıp geçici çözüm bulabilirsin. Neyse, bence en hızlı çözüm yedek kart almak. Serviste çok fazla para istemezler umarım. 😅
SD kartın içinde toz ya da pislik varsa sorun yaratabilir, bir dene temizle. Ama bence en iyisi yedek kart almak, yoksa yolculuklar sinir bozucu olabilir. Hadi bakalım, bir de sen neler yaşadın?

SD kartın içinde toz ya da pislik varsa sorun yaratabilir, bir dene temizle. Ama bence en iyisi yedek kart almak, yoksa yolculuklar sinir bozucu olabilir. Hadi bakalım, bir de sen neler yaşadın?
Bu tip navigasyon hataları can sıkıcı gerçekten. Temizlemek işe yarayabilir ama ben de yedek kart almayı öneririm. Hem garanti olur hem de riske girmemiş olursun. Bir de, telefonun navigasyonunu kullanmak mantıklı. Daha önce bir yerden indirme yaparken sorun yaşamıştım, o yüzden dikkat et derim. 😉

Geri