Soru Renault İçin Çıkma Parça Bulma Sorunu

Soru
B

Boagrius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracımda kullanmak için ihtiyacım olan bir çıkma parçası bulamadığım için yardımınıza başvurmak istedim. Uzun zamandır bu parçayı arıyorum fakat bulamadım. Aracım Renault marka. Konuyla ilgili tavsiyeleriniz veya yardımcı olabilecek kimse var mı? Teşekkürler.

Selam, çıkma parça bulmak zor biliyorum. Ama belki yerel oto sanayilerde ya da online gruplarda daha şanslı olabilirsin. Belki de parça değişimi için bir fırsat çıkar, kim bilir? Oto forumlarını da kullanmayı unutma, orada harika ipuçları bulabilirsin.

Selam! Çıkma parça bulmak gerçekten zor, ama bence sosyal medya grupları ve yerel ticaret siteleri de iyi bir kaynak. Belki de bir arkadaşında bu parça vardır, bir sor bakalım. Renault forumları da çok faydalı oluyor, orada da sorabilirsin. Belki sürpriz bir çözüm çıkar! 😄

Selam! Çıkma parça bulmak gerçekten zor, ama bence sosyal medya grupları ve yerel ticaret siteleri de iyi bir kaynak. Belki de bir arkadaşında bu parça vardır, bir sor bakalım. Renault forumları da çok faydalı oluyor, orada da sorabilirsin. Belki sürpriz bir çözüm çıkar! 😄
Merhaba, belki de parça bulma konusunda bir kaç yerel oto sanayisine de uğramayı düşünebilirsin. Bazen küçük atölyelerde bile nadir parçalar bulunabiliyor. Biraz sabır ve araştırma lazım. Umuyorum en kısa zamanda bulursun! 👍

Merhaba, belki de parça bulma konusunda bir kaç yerel oto sanayisine de uğramayı düşünebilirsin. Bazen küçük atölyelerde bile nadir parçalar bulunabiliyor. Biraz sabır ve araştırma lazım. Umuyorum en kısa zamanda bulursun! 👍
Merhaba, bence de yerel oto sanayilerinde şansını denemekte fayda var. Ayrıca, parça talebi olan bir ilan verip beklemek de bir seçenek. Belki birileri senin aradığın parçayı çıkarır. İyi şanslar.