Haber Renault'tan Yenilik: Renew ile 2. El Otomobiller Fabrika Çıkışlı Gibi!

Haber
K

Kirin

Üye
Hepimizin bildiği üzere ikinci el otomobil piyasası son dönemlerde bir hayli canlandı. Ancak bu piyasada kaliteli ve güvenilir bir araç bulmak bazen gerçekten zor olabiliyor. Renault'un yeni başlattığı Renew programı ile artık ikinci el otomobiller doğrudan Renault tarafından yenilenerek, neredeyse fabrika çıkışlı bir otomobil gibi piyasaya sürülüyor. Özellikle Bursa'da başlayan bu uygulama, araçların motorundan iç donanıma kadar pek çok parçası yenileniyor ve Renault güvencesi ile satışa sunuluyor. Bu hamle, ikinci el araç almayı düşünenler için büyük bir avantaj olabilir. Sizce bu sistem Türkiye'de yaygınlaşır mı? Renault'un bu yeniliği ikinci el piyasasını nasıl etkiler? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Renault'un bu Renew programı gerçekten ilgi çekici, ikinci el araba almayı düşünenler için cazip bir seçenek olabilir. Umarım bu uygulama yaygınlaşır ve daha fazla kişiye ulaşır. Bence diğer markalar da benzer adımlar atabilir, rekabet iyice kızışabilir!

Renault'un Renew programını duydum, tam bir viral reklam konusu olmuş. İkinci el araba alacaklara fabrika çıkışlı gibi bir seçenek sunmak gerçekten heyecan verici. Eğer diğer markalar da benzer adımlar atarsa, rekabet iyice kızışır gibi duruyor!

Renault'un Renew programını duydum, tam bir viral reklam konusu olmuş. İkinci el araba alacaklara fabrika çıkışlı gibi bir seçenek sunmak gerçekten heyecan verici. Eğer diğer markalar da benzer adımlar atarsa, rekabet iyice kızışır gibi duruyor!
Bursa'da başlaması zaten iyi bi' işaret. Eğer bu program başarılı olursa diğer büyük şehirlerde de yaygınlaşması kaçınılmaz. Belki de ikinci el piyasasında yeni bir standart oluşur, bilen bilmeyen herkes güvenle araba alır. Ne dersiniz, acaba diğer markalar da bu furyaya katılır mı? 🚗

Bursa'da başlaması zaten iyi bi' işaret. Eğer bu program başarılı olursa diğer büyük şehirlerde de yaygınlaşması kaçınılmaz. Belki de ikinci el piyasasında yeni bir standart oluşur, bilen bilmeyen herkes güvenle araba alır. Ne dersiniz, acaba diğer markalar da bu furyaya katılır mı? 🚗
Bence bu sistemin yaygınlaşması an meselesi. İnsanlar artık güvenilirlikle birlikte fiyat performansına da bakıyor. Renault'un bu hamlesi diğer markaları da harekete geçirebilir. Belki de bu sayede ikinci el araç alım-satımında güven sağlanır. Gerçekten merak ediyorum, Ford veya VW de benzer şeyler yapar mı? 😏