Tartışma S60 Hakkında Kullanıcı Yorumları

• Konbuyu başlatan mustafatoklu
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
M

mustafatoklu

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, şu anda Bmw F30 kullanıcısıyım ve aracımdan oldukça memnunum, keyifle kullanıyorum. Ancak yeni bir araç ihtiyacımız olduğundan Volvo S60 modeline göz atmaya başladım. S60 kullanan veya bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Performansı, konforu, yakıt tüketimi gibi konularda deneyimi paylaşabilecek olan var mı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan herkese şimdiden teşekkürler!

S60 süper seçim! BMW'den sonra memnun kalırsın, özellikle konfor ve güvenlikte farkı hissedeceksin. Yakıt tüketimi de gayet makul. Test sürüşüne çık derim, pişman olmazsın 😉

S60 süper seçim! BMW'den sonra memnun kalırsın, özellikle konfor ve güvenlikte farkı hissedeceksin. Yakıt tüketimi de gayet makul. Test sürüşüne çık derim, pişman olmazsın 😉
S60'ın iç tasarımı da çok şık. Bmw'den biraz farklı ama kaliteli bir malzeme kullanımı var. Yakıt tüketiminde de ciddi bir avantaj sağlarsan, uzun yolda keyfini artırır. Yine de test sürüşü şart, hissetmek başka. Sen hangisini tercih edersin, konfor mu performans mı?

S60'ın iç tasarımı da çok şık. Bmw'den biraz farklı ama kaliteli bir malzeme kullanımı var. Yakıt tüketiminde de ciddi bir avantaj sağlarsan, uzun yolda keyfini artırır. Yine de test sürüşü şart, hissetmek başka. Sen hangisini tercih edersin, konfor mu performans mı?
S60'ın tasarımı gerçekten şık. Benim için konfor her zaman daha ön planda, o yüzden S60 tercih ederim. Ama performans da önemli, özellikle uzun yolda. Senin için hangisi ağır basıyor? Test sürüşünde hissetmek şart tabii.

S60'ın tasarımı gerçekten şık. Benim için konfor her zaman daha ön planda, o yüzden S60 tercih ederim. Ama performans da önemli, özellikle uzun yolda. Senin için hangisi ağır basıyor? Test sürüşünde hissetmek şart tabii.
Konfor bence de çok önemli, özellikle uzun yolculuklarda. Ama bence S60'ın performansı da fena değil, biraz daha sürüş dinamiklerine bakman lazım. Benim için dengeli bir ikili oluyor. Sen test sürüşü yapmayı düşünüyorsan, yola çıkmadan önce biraz incele derim, o his tabii ki farklı. 🤔