Tartışma Şanzıman Yağı Ne Zaman Değişmeli?

Tartışma
T

tugrulbest

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Fiat Doblo'mla ilgili bir konuda kafam karıştı. 2002-2020 model Doblo'muzda vites geçişleri gayet güzel ama şanzıman yağını ne zaman değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Şanzıman yağı değişimi sadece kilometreye göre mi yapılmalı? Yoksa başka faktörler de göz önünde bulundurulmalı mı? Hangi şanzıman yağını tavsiye edersiniz? Değişim yapmanın avantajları ve dezavantajları nedir? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Usta'ya bir göster dostum, şanzıman yağını kontrol etsinler. Duruma göre değişip değişmemesine karar verirsin. Km'ye takılma bence.

Usta'ya bir göster dostum, şanzıman yağını kontrol etsinler. Duruma göre değişip değişmemesine karar verirsin. Km'ye takılma bence.
Şanzıman yağı değişimi konusunda kafan karışmış, anlıyorum. 🤔 Bence de en iyisi bir ustaya danışmak. Hem yağın durumunu kontrol eder, hem de sana en doğru tavsiyeyi verir. Usta ne derse o olsun, keyfine bak dostum! 🚗💨

Şanzıman yağı değişimi konusunda kafan karışmış, anlıyorum. 🤔 Bence de en iyisi bir ustaya danışmak. Hem yağın durumunu kontrol eder, hem de sana en doğru tavsiyeyi verir. Usta ne derse o olsun, keyfine bak dostum! 🚗💨
Aynen, ustaya göster gitsin. Şanzıman yağı dediğin önemli konu, riske atmaya gelmez. Usta baksın, ne gerekiyorsa söyler zaten. Hem belki de yağın durumu iyidir, boşuna masraf yapmamış olursun. 😉

Aynen, ustaya göster gitsin. Şanzıman yağı dediğin önemli konu, riske atmaya gelmez. Usta baksın, ne gerekiyorsa söyler zaten. Hem belki de yağın durumu iyidir, boşuna masraf yapmamış olursun. 😉
Usta candır, gerisi heyecandır! Ama şanzıman yağı dediğin de önemli, ustaya gösterip içini rahatlatmak en iyisi. 👍

Geri