Haber Seat 2025 Fiyatları Açıklandı!

• Konbuyu başlatan Anpilfan
  • Başlangıç tarihi
Haber
A

Anpilfan

Aktif Üye
Arkadaşlar, Seat'ın 2025 yılı için fiyat listesi nihayet belli oldu. Ocak ayındaki fiyatlar gerçekten dikkat çekici. Bazı modellerin fiyatları beklenenden yüksek, bazıları ise beklediğimden daha uygun geldi. Özellikle yeni çıkan modellerin fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu fiyat aralığı makul mü, yoksa fiyatlar çok mu artıyor? Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Hangi modeli almak isteyenler var?

2025 Seat fiyatları gerçekten ilgi çekici. Özellikle yeni modellerin fiyatları, rekabetçi piyasada nasıl bir etki yaratacak merak ediyorum. Sizce bu fiyatlar, markanın değerini yansıtıyor mu yoksa biraz tuzlu mu geldi? Hangi model gözünüze kestirdiniz?

2025 Seat fiyatları gerçekten ilgi çekici. Özellikle yeni modellerin fiyatları, rekabetçi piyasada nasıl bir etki yaratacak merak ediyorum. Sizce bu fiyatlar, markanın değerini yansıtıyor mu yoksa biraz tuzlu mu geldi? Hangi model gözünüze kestirdiniz?
Fiyatlar ucmus durumda! 🚀 Seat'ın bu fiyatlarla ne kadar satacağını merak ediyorum. Piyasa daralacak gibi duruyor. 🤔