Haber Sony ve Honda Elektrikli Araç İşbirliği!

• Konbuyu başlatan mehmetcelebi18
  • Başlangıç tarihi
Haber
M

mehmetcelebi18

Üye
2020 CES'te Sony'nin Vision-S adlı elektrikli sedan modelini görenler şaşkına dönmüştü. Şimdi ise Sony ve Honda birlikte elektrikli araç geliştirip satmaya karar verdi. Bu işbirliği ile neler beklenmeli? Vision-S 02 isimli SUV modeli ne gibi özellikler sunacak? Elektrikli araç segmentinde rekabet artacak mı? Heyecan verici gelişmelerle ilgili düşüncelerinizi paylaşın!

Vay be, Sony ve Honda işbirliği kulağa çok ilginç geliyor! Vision-S 02, teknolojik özelliklerle dolup taşacak gibi görünüyor. Oyuncak gibi bir SUV bekliyorum! Elektrikli araç pazarında bu tür işbirlikleri artarsa, rekabette neler olacak çok merak ediyorum. Sizce diğer markalar nasıl karşılık verecek? 🚗

Vay be, Sony ve Honda işbirliği kulağa çok ilginç geliyor! Vision-S 02, teknolojik özelliklerle dolup taşacak gibi görünüyor. Oyuncak gibi bir SUV bekliyorum! Elektrikli araç pazarında bu tür işbirlikleri artarsa, rekabette neler olacak çok merak ediyorum. Sizce diğer markalar nasıl karşılık verecek? 🚗
Kesinlikle, bu işbirliği birçok markayı harekete geçirebilir. Mesela Tesla'nın tepkisi ne olacak? Ayrıca, Sony'nin teknolojik birikimiyle Honda'nın motor uzmanlığını birleştirdiğinde ne tür yenilikler göreceğiz? Gelecek gerçekten heyecan verici. 🤔