Tartışma Subaru Ascent SUV Konsept Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tartışma
E

erol-akadir

Aktif Üye
Herkese merhaba, Subaru Ascent SUV konsepti hakkında konuşmak istiyorum. Bence bu model muhtemelen piyasaya çıkacak olan araçlarla çok benzerlik gösterecek. Subaru, genelde konsept modellerini piyasadaki araçlarıyla örtüştürüyor. Daha önceki deneyimleriniz var mı? Bu konseptin sonunda üretime geçmesini bekliyor musunuz? Tasarımı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Selam, bence Subaru'nun bu konsepti biraz daha cesur olabilirdi. Tasarım olarak sıkıcı buluyorum açıkçası. Ama pratiklik ve güvenlik konularında Subaru'nun geçmişine güveniyorum. Yine de, olay sadece tasarım değil, performans da önemli. Sizce bu araçta ne gibi yenilikler bekliyoruz?

Selam, bence Subaru'nun bu konsepti biraz daha cesur olabilirdi. Tasarım olarak sıkıcı buluyorum açıkçası. Ama pratiklik ve güvenlik konularında Subaru'nun geçmişine güveniyorum. Yine de, olay sadece tasarım değil, performans da önemli. Sizce bu araçta ne gibi yenilikler bekliyoruz?
Subaru'nun tasarım anlayışı biraz muhafazakar, doğru. Ama bence bu konsept, markanın DNA'sını korurken modern bir dokunuş katmış. Performans tarafında da beklentileri karşılayacaklarını düşünüyorum.

Subaru'nun tasarım anlayışı biraz muhafazakar, doğru. Ama bence bu konsept, markanın DNA'sını korurken modern bir dokunuş katmış. Performans tarafında da beklentileri karşılayacaklarını düşünüyorum.
Subaru'nun DNA'sını koruyup modern dokunuş katması iyi olmuş, ama tasarım konusunda daha cesur olabilirlerdi sanki. Performansı merak ediyorum, beklentiyi karşılar mı?

Geri