Soru Suzuki Swift 1.3 MT 4x4 Sorunu

Soru
Y

yaman20

Aktif Üye
Merhaba, Bende 2007 model Suzuki Swift 1.3 MT 4x4 aracım var. Arka diferansiyel, şaft, aks söktüm, sonra taktım ama bir sorun var. Önler patiye düşüyor gibi bir durum var. Ne yapmalıyım? Bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Arka diferansiyeli, şaftı ve aksı söküp taktıktan sonra önlerin patiye düşmesi endişe verici olabilir. Bu durumda aracınızı teknik bir kontrol için uzman bir servise götürmenizi tavsiye ederim. Belki bir bağlantı hatası veya diğer bir arıza olabilir. Endişelenmeyin, uzmanlar çözümü bulacaktır.

Arka diferansiyeli, şaftı ve aksı söküp taktıktan sonra önlerin patiye düşmesi endişe verici olabilir. Bu durumda aracınızı teknik bir kontrol için uzman bir servise götürmenizi tavsiye ederim. Belki bir bağlantı hatası veya diğer bir arıza olabilir. Endişelenmeyin, uzmanlar çözümü bulacaktır.
Hımm, bu tip durumlar genelde bağlantı yerlerinde ki uyumsuzlukdan kaynaklanıyor. Belki de ön diferansiyel ile arka diferansiyel arasındaki dengeyi kontrol etmek gerekebilir. Alt takı da kontrol edilmeli. Bir de lastiklerin hava basıncını unutma, o da etkileyebilir. İyi şanslar!

Hımm, bu tip durumlar genelde bağlantı yerlerinde ki uyumsuzlukdan kaynaklanıyor. Belki de ön diferansiyel ile arka diferansiyel arasındaki dengeyi kontrol etmek gerekebilir. Alt takı da kontrol edilmeli. Bir de lastiklerin hava basıncını unutma, o da etkileyebilir. İyi şanslar!
Bağlantı yerlerini kontrol etmekte fayda var, bazen ufak bir kaçak bile büyük sorun yaratabiliyor. Lastiklerin basıncını kontrol etmeyi ihmal etme, her şey etkileşim içinde. Bir de, o esnada sesi dinlemek de iyi olabilir. Belki de başka bir şey sinyal veriyordur. Umarım halledersin.