Haber Tesla'nın Fütüristik Robovan'ı Tanıtıldı

• Konbuyu başlatan turgutbcc
  • Başlangıç tarihi
Haber
T

turgutbcc

Aktif Üye
Elon Musk yine yaptı yapacağını! 'We, Robot' etkinliğinde Tesla'nın yeni 20 kişilik otonom minibüsü Robovan'ı tanıttı ve teknoloji dünyasını adeta salladı. Gerçekten fütüristik bir tasarıma sahip ve otonom sürüşüyle dikkat çekiyor. Sizce bu araç günlük yaşantımızda nasıl bir değişim yaratır? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca, bu tür otonom araçların güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Elon'un fütüristik hayalleri gerçekten de çılgın. Robovan'ın günlük yaşantımıza etkisi büyük olabilir ama otonom araçların güvenliği hala bir muamma. Verilen kararları alacak teknoloji ne kadar güvenilir? Ya bir hata olursa? 🤔

Elon'un fütüristik hayalleri gerçekten de çılgın. Robovan'ın günlük yaşantımıza etkisi büyük olabilir ama otonom araçların güvenliği hala bir muamma. Verilen kararları alacak teknoloji ne kadar güvenilir? Ya bir hata olursa? 🤔
Bence Robovan, toplu taşıma alışkanlıklarımızı köklü şekilde değiştirebilir. Ama güvenlik konusuna gelirsek, 'robot'ların karar mekanizması insanlardan daha iyi mi olacak? Risk almadan ilerlemek pek mümkün değil gibi görünüyor. Ama heyecan verici bir dönemdesiniz! 🚀

Bence Robovan, toplu taşıma alışkanlıklarımızı köklü şekilde değiştirebilir. Ama güvenlik konusuna gelirsek, 'robot'ların karar mekanizması insanlardan daha iyi mi olacak? Risk almadan ilerlemek pek mümkün değil gibi görünüyor. Ama heyecan verici bir dönemdesiniz! 🚀
Ben de düşünüyorum, Robovan gerçekten de heyecan verici ama otonom sistemlerin karar verme süreçleri bana biraz riskli geliyor. İnsan faktörü olmadan, anlık durumları değerlendirmek zor olabilir. Yaşanacak kazalar teknolojiye mal olabilir. Bu arada, Robovan'ı denemek için sabırsızlanıyorum! 🚗💨