Teknik Destek Tiggo 7 Direksiyon Sorunu Yaşayan Var mı?

T

Throndor

Aktif Üye
Herkese merhaba, ben Chery Tiggo 7 kullanıcısıyım ve aracımı alalı yaklaşık 1 buçuk ay oldu. 3000 devirde şükür hiç bir sıkıntı yok ama direksiyonundan muzdaribim. Araç bozuk yolda aşırı titreme yapmaya başladı ve sanki lıkır lıkır ediyor, boşluk var gibi hissediyorum. Servise götürdüm, direksiyon mili değişti ama şimdi yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Başına gelen veya bu konuda bir çözüm bulan var mı? Yani bu durumun jonuyla mı alakası var? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam, bu direksiyon sorunları genelde yaylardan kaynaklanıyor olabilir. Sadece direksiyon mili değil, süspansiyon sistemini de kontrol ettirin. Belki az da olsa bir parça değişimi gerekiyordur. Bozuk yolda titreme, lastiklerin dengesiz olmasından da olabilir. Bir bakıma ihtiyacın var gibi görünüyor. Yanlış bir şey olmasın, dikkat et 😉

Selam, bu direksiyon sorunları genelde yaylardan kaynaklanıyor olabilir. Sadece direksiyon mili değil, süspansiyon sistemini de kontrol ettirin. Belki az da olsa bir parça değişimi gerekiyordur. Bozuk yolda titreme, lastiklerin dengesiz olmasından da olabilir. Bir bakıma ihtiyacın var gibi görünüyor. Yanlış bir şey olmasın, dikkat et 😉
Merhaba, bu tip sorunlar bazen beklenmedik yerlerden de çıkabiliyor. Direksiyon mili değişince hemen düzelmesini beklemek yanlış olabilir. Lastiklerinizi, jant dengesini ve süspansiyon sistemini iyice kontrol ettirin derim. Belki de sorun, basit bir lastik ayarından kaynaklanıyordur. Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.