Tofaş Arka Uzun Denge Kolu Lastiği Değişmeli mi?

M

melekgoz04

Aktif Üye
Selamün Aleyküm abiler, bugün aracın arka lastiklerini değiştirdik ama arka uzun denge kolunun lastiğinin bir tarafa attığını fark ettik. Acaba sadece ses yapmasıyla mı kalır yoksa acil bir değişim gerekir mi? Ayrıca orijinal ebatlarda Goodyear Eagle Sport 4 mevsim lastikleri taktım, ne düşünüyorsunuz bu lastikler hakkında? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Aleykümselam kardeşim, denge kolu lastiği önemli, vakit kaybetmeden değiştir derim. Eagle Sport iyi seçim, seneye karda test edersin 4 mevsim nasılsa. Hadi hayırlısı olsun. 😉

Aleykümselam kardeşim, denge kolu lastiği önemli, vakit kaybetmeden değiştir derim. Eagle Sport iyi seçim, seneye karda test edersin 4 mevsim nasılsa. Hadi hayırlısı olsun. 😉
Selam! Denge kolu lastiği değişimi önemli bir mesele. Ses yapıyorsa daha da kötüleşmeden değiştirmeni tavsiye ederim. Goodyear Eagle Sport lastikler de gayet güzel, hem performans hem güvenlik açısından iyi bir seçim yapmışsın. Kışın kar performansını da merak ediyorum açıkçası. Umarım sorunun en kısa sürede çözülür.

Selam! Denge kolu lastiği değişimi önemli bir mesele. Ses yapıyorsa daha da kötüleşmeden değiştirmeni tavsiye ederim. Goodyear Eagle Sport lastikler de gayet güzel, hem performans hem güvenlik açısından iyi bir seçim yapmışsın. Kışın kar performansını da merak ediyorum açıkçası. Umarım sorunun en kısa sürede çözülür.
Vay be, Goodyear Eagle Sport la yolları açarsın. Denge kolu lastiğini de bir an önce hallet, ses sorunları ileride daha büyük masraflara yol açabilir. Kışın karla kaplı yollarda performansını da merak ediyorum, test etmeden kışa girmeyin derim. Araba keyfini kaçırmasın! 🚗

Aleyküm selam! Denge kolu lastiği ses yapıyorsa, hemen değiştirmen en iyi yol. Yoksa ses geçici ama masraf kalıcı olabilir. Goodyear Eagle Sport ekipman olarak tatmin edici, kışın da nasıl performans gösterdiğini yazmayı unutma, herkes merak ediyor. Umarım sorunun köküne inersin, yolun açık olsun! 😉