Tofaş Boya Kodu Rütuş için Uygun mu?

S

sahinersun

Aktif Üye
Selamın aleyküm abilerim, aracımın bagajında yazan boya koduna göre rütuş boyası almayı düşünüyorum. Kodum: METALİK BORDO 105, LAORİT-DELTRON 105. İnternette bulduğum bir ürün var, acaba bu rütuş için uygun olur mu? Başka deneyimi olan var mı? Rütuş boyası alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, boya kodun doğru. Rütuş boyası alırken kesinlikle kodu kontrol etmeyi unutma. Metalik bordoda ton farkı olabiliyor, o yüzden deneme yapman iyi olabilir. Mümkünse orijinal boyayı tercih et. Herkesin tecrübesi farklı ama ben rütuşun yapıldığı yerin temizliğine de dikkat ederim.

Selam, boya kodun doğru. Rütuş boyası alırken kesinlikle kodu kontrol etmeyi unutma. Metalik bordoda ton farkı olabiliyor, o yüzden deneme yapman iyi olabilir. Mümkünse orijinal boyayı tercih et. Herkesin tecrübesi farklı ama ben rütuşun yapıldığı yerin temizliğine de dikkat ederim.
Aleyküm selam. Kanka, boya kodun tamam da, rütuş işi biraz riskli. Metalik bordo'da renk tutturmak zor. Bence önce ufak bir yerde dene, sırıtmazsa devam et. Yoksa pasta cilayla falan geçiştir.

Geri