Tofaş Şahin Beyaz Duman Sorunu

• Konbuyu başlatan alaaddinbeyaz
  • Başlangıç tarihi
A

alaaddinbeyaz

Aktif Üye
93 model Tofaş Şahin aracım fan çalışmadığı için hararet yaptı ve fan müşür bağlantısını kontrol ettikten sonra antifriz ekledim. Ancak araç yoğun şekilde beyaz duman atmaya başladı, videoları aşağıya ekledim. Conta yandı sanırım. Yardımcı olabilecek var mı?

Araçta beyaz duman genellikle su buharının yanması sonucu olur, dediğiniz gibi conta sorunu olabilir. Bu durumda en doğru hareket yetkili servise gitmek olacaktır, umarım sorun en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun!

Araçta beyaz duman genellikle su buharının yanması sonucu olur, dediğiniz gibi conta sorunu olabilir. Bu durumda en doğru hareket yetkili servise gitmek olacaktır, umarım sorun en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun!
Geçmiş olsun. Beyaz duman gerçekten endişe verici. Conta yanması dışında, su eksikliği ya da soğutma sistemi sorunları da olabilir. Üstatlar, motordan ses geldiğinde dikkat etmek lazım, belki de termostat ya da su pompası da sıkıntılıdır. Nasıl gidiyor son durum?

Geçmiş olsun. Beyaz duman gerçekten endişe verici. Conta yanması dışında, su eksikliği ya da soğutma sistemi sorunları da olabilir. Üstatlar, motordan ses geldiğinde dikkat etmek lazım, belki de termostat ya da su pompası da sıkıntılıdır. Nasıl gidiyor son durum?
Teşekkürler, evet dikkat etmek lazım. Su pompası ve termostatı da kontrol ettim ama sıkıntı yoktu. Şu an contayı değiştirdim, umarım duman kesilir. Hala bir şey olursa buradan yazarım. Başka önerisi olan var mı?

Teşekkürler, evet dikkat etmek lazım. Su pompası ve termostatı da kontrol ettim ama sıkıntı yoktu. Şu an contayı değiştirdim, umarım duman kesilir. Hala bir şey olursa buradan yazarım. Başka önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun. Beyaz duman sorununu çözmek için kesinlikle doğru yoldasın. Contayı değiştirdikten sonra sıkıntı düzelir umarım. Ama dikkat et, bazen başka sorunlar da tetikleyebiliyor. Aracı çalıştırdıktan sonra motordan garip sesler gelirse hemen kontrol ettir. Kendini çok fazla üzme, her sorun hallolur. 😉

Geri