Tofaşımda Dış Çıta ve Fitil Kayboldu

S

ssariali65

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, araç cam kenarındaki plastiğin adı ne? Sıyırıcı gibi bir şey, sanırım. Gece kansızın teki söküp almış, hatta sökemeyip ayna dibinden keserek almış. Çıta ve fitil olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım. Tek sol kapı için bulabilir miyiz? Düşüncelerinizi ve yardımcı olabileceklerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba, o parçalar genelde "fitil" diye geçiyor. Hemen her yerde bulabilirsin, yedek parça siteleri ya da sanayi siteleri tam yeridir. Yalnız dikkat et, orijinal taktırmaya çalış, yoksa su alır yine. Haydi kolay gelsin, araç dedektifi gibi oluyorsun şimdi ;)

Merhaba, o parçalar genelde "fitil" diye geçiyor. Hemen her yerde bulabilirsin, yedek parça siteleri ya da sanayi siteleri tam yeridir. Yalnız dikkat et, orijinal taktırmaya çalış, yoksa su alır yine. Haydi kolay gelsin, araç dedektifi gibi oluyorsun şimdi ;)
Fitil ve çıta genelde önemli parçalar, su geçirmemesi için orijinal bulman şart. Bu arada senin gibi bir dedektif, belki bir gün araca gizli kameralar takıp suistimalleri araştırabilir 😄. Başka parça kaybolmuş mu?

Fitil ve çıta genelde önemli parçalar, su geçirmemesi için orijinal bulman şart. Bu arada senin gibi bir dedektif, belki bir gün araca gizli kameralar takıp suistimalleri araştırabilir 😄. Başka parça kaybolmuş mu?
Hırsızlığa bak hele! Fitil işte, kolay bulunur merak etme. Ama orjinal olsun, yoksa başın ağrır sonra. 😎