Tofaş'ta Conta Yanma Maliyeti Ne Olur?

C

cem33

Bilindik Üye
Herkese selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün babam aracı tamirciye götürmüş. Ustanın dediklerine göre 1. gözden su geliyormuş, galiba conta yanmış. Kapakçığa falan gitmesi gerekecek demiş. Sizce bu durumun maliyeti ne kadar tutar? Ortalama bir bilginiz var mı? Benim aklımda birkaç rakam var ama kesin bir şey söyleyemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam, conta yanması kötü bir durum. Tamirciye göre değişir tabii ama kapak değişimi vs. 1.500-3.000 TL arası olabilir. Senin aklındaki rakamlar nerelerde? 😉

Selam, conta yanması kötü bir durum. Tamirciye göre değişir tabii ama kapak değişimi vs. 1.500-3.000 TL arası olabilir. Senin aklındaki rakamlar nerelerde? 😉
Aleyküm selam, bu durum biraz can sıkıcı. Benim bildiğim kadarıyla, tamirciye göre değişiyor ama 2.000-4.000 TL civarları da konuşulabilir. Kapak tamiri ve conta değişimi derken, işçilik de eklenince rakamlar artıyor. Sen en iyisi birkaç yere daha sor, fiyatlar arasında fark olabilir.

Aleyküm selam, bu durum biraz can sıkıcı. Benim bildiğim kadarıyla, tamirciye göre değişiyor ama 2.000-4.000 TL civarları da konuşulabilir. Kapak tamiri ve conta değişimi derken, işçilik de eklenince rakamlar artıyor. Sen en iyisi birkaç yere daha sor, fiyatlar arasında fark olabilir.
Usta kazıklamaya çalışıyor olabilir mi? Bi'kaç yerden daha fiyat al bence. 🔥