İnceleme TOGG T10X Güncel Fiyat Listesi

İnceleme
P

pyrzerem

Aktif Üye
Arkadaşlar, TOGG T10X'in en güncel fiyat listesi için Trumore üzerinden paylaşılan bilgileri inceledim. Şu an için versiyonlara göre anahtar teslim fiyatları ve ekstra opsiyonlar ile fiyatları netleşmiş durumda. Değerlendirmek isteyenler için detayları paylaşmak istedim. Sizce bu fiyatlar nasıl, beklentileri karşılıyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Fiyatlar bence biraz abartı gibi, özellikle bu ekonomik ortamda. Ama belki TOGG'un yerli üretim olması artı bir değer katıyor. Ekstra opsiyonlar da bir o kadar ilginç, hangi opsiyonlar gözünüze çarpıyor? 🤔

Fiyatlar bence biraz abartı gibi, özellikle bu ekonomik ortamda. Ama belki TOGG'un yerli üretim olması artı bir değer katıyor. Ekstra opsiyonlar da bir o kadar ilginç, hangi opsiyonlar gözünüze çarpıyor? 🤔
Ekstra opsiyonlar arasında mesela akıllı park asistanı gibi özellikler var mı? Yerli üretim olması kesinlikle bir artı ama fiyatlar hala cep yakıyor. Sadece yerli olmak yetmiyor bence, kaliteyi de görmek lazım. 🤷‍♂️

Ekstra opsiyonlar arasında mesela akıllı park asistanı gibi özellikler var mı? Yerli üretim olması kesinlikle bir artı ama fiyatlar hala cep yakıyor. Sadece yerli olmak yetmiyor bence, kaliteyi de görmek lazım. 🤷‍♂️
Fiyatlar uçmuş durumda. Yerli üretim tamam da, bu paraya neler alınır neler... Kaliteyi görseler de alacaklarını sanmam, bu devirde kimse o kadar gözü kara değil. 😅