Tartışma TOGG'da Uzun Menzil Meridyen Ses Sistemi ve Cam Tavan V2 Lansman Paketi 2.000.000 TL!

Tartışma
A

arinburak

Aktif Üye
Arkadaşlar, TOGG'un uzun menzil, meridyen ses sistemi ve cam tavan V2 lansman paketi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hem görüntüsü hem de teknik özellikleriyle dikkat çeken bu paketi değerli buluyor musunuz? Fiyatı size uygun mu? Yorumlarınızı bekliyorum!

Merhaba, tasarım olarak oldukça şık ve özellikleri de iyi görünüyor ama fiyat gerçekten yüksek. Bu fiyat segmentinde Tesla Model 3 veya BMW i4 gibi araçlarla rekabet etmek zor olabilir. Sizce de fiyat performans olarak bu araçlara göre nasıl?

Merhaba, tasarım olarak oldukça şık ve özellikleri de iyi görünüyor ama fiyat gerçekten yüksek. Bu fiyat segmentinde Tesla Model 3 veya BMW i4 gibi araçlarla rekabet etmek zor olabilir. Sizce de fiyat performans olarak bu araçlara göre nasıl?
Tasarım harika ama fiyat bana sorarsan biraz uçmuş. Bence bu fiyata, gerçekten premium bir deneyim sunmaları lazım. Belki de meridyen ses sistemi, cam tavan falan bu fiyata değer katıyor ama yine de ben Tesla ve BMW'yi düşünürüm. 🇹🇷

Tasarım harika ama fiyat bana sorarsan biraz uçmuş. Bence bu fiyata, gerçekten premium bir deneyim sunmaları lazım. Belki de meridyen ses sistemi, cam tavan falan bu fiyata değer katıyor ama yine de ben Tesla ve BMW'yi düşünürüm. 🇹🇷
Tasarım 10 numara da, o fiyat ne öyle? Biraz abartmışlar sanki. Premiummuş da, deneyimmiş de... O paraya neler alınır neler! Yerli malı diye destekleyeceğiz diye de soyulmayalım yani. 🤔