Tartışma Toyota Auris 1.4 Dizel - Artıları ve Eksileri

Tartışma
N

notbad

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, son 20 gündür araç araştırması yapıyorum ve son zamanlarda Toyota Auris'e odaklandım. Araç genellikle şehir içinde kullanacağım için Dizel seçeneği dikkatimi çekti. Ancak karar vermeden önce sizlerin fikirlerini almak istedim. Auris'in 1.4 Dizel versiyonunun artı ve eksileri hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yakıt ekonomisi, performans, konfor gibi konularda günlük kullanıma uygun olup olmadığını merak ediyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Auris 1.4 Dizel, şehir içi için güzel bir seçenek. Yakıt ekonomisi oldukça iyi, ama performans biraz yetersiz kalabilir. Konfor açısından da sıkıntı yaşamazsın. Asıl soru, bu arabayla yola çıkınca ne kadar keyif alabileceğin. Tarzına uygun mu, ona bak bence. ;)

Auris 1.4 Dizel, şehir içi için güzel bir seçenek. Yakıt ekonomisi oldukça iyi, ama performans biraz yetersiz kalabilir. Konfor açısından da sıkıntı yaşamazsın. Asıl soru, bu arabayla yola çıkınca ne kadar keyif alabileceğin. Tarzına uygun mu, ona bak bence. ;)
Merhaba, şehir içi için Auris iyi bir tercih gibi görünüyor. Yakıt ekonomisi harika ama performansı seni hayal kırıklığına uğratmasın. Araçla uzun yolculuklar planlıyorsan, biraz daha araştırmakta fayda var. Başka modellere de göz atmayı düşünebilirsin. Belki seni daha çok mutlu edecek bir seçenek bulursun. :)