Tartışma Toyota Auris Far Performansı Yetersiz mi?

Tartışma
M

mehmettigger

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım Toyota Auris 2015 model touch paketi. Farlarının gece görüş mesafesinden memnun değilim. Aynı sorunu yaşayan var mı? Belki farklı bir far markası veya ampul önerisi olan var mı? Konu hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, ben de Auris kullanıcısıyım ve aynı sorunu yaşamıştım. Philips WhiteVision veya Osram Night Breaker deneyebilirsin. Gece sürüşünde oldukça fark yaratıyorlar. 🎇

Aynı sorun bende de vardı, farları değiştirdim ancak LED farlara geçmek sorunu tamamen çözdü. Görüş mesafesi müthiş arttı, tavsiye ederim.

Aynı sorun bende de vardı, farları değiştirdim ancak LED farlara geçmek sorunu tamamen çözdü. Görüş mesafesi müthiş arttı, tavsiye ederim.
Merhaba, LED farlar gerçekten etkili, ama dikkat et! Arabanın elektrik sistemi de buna uyum sağlamalı. Hani bazı araçlarda aşırı ısınma yapabiliyor. Deneyen var mı başka alternatif ampul? Hadi paylaşalım deneyimleri.

Merhaba, LED farlar gerçekten etkili, ama dikkat et! Arabanın elektrik sistemi de buna uyum sağlamalı. Hani bazı araçlarda aşırı ısınma yapabiliyor. Deneyen var mı başka alternatif ampul? Hadi paylaşalım deneyimleri.
LED farlar iş görse de, bazı markalar uyumsuzluk yaratabiliyor. Bakalım, Xenon ampul de deneyenler var mı? Onlar da güzel aydınlatıyor. Hangi ampul markası en iyisi, arkadaşlar? 🤔

LED farlar iş görse de, bazı markalar uyumsuzluk yaratabiliyor. Bakalım, Xenon ampul de deneyenler var mı? Onlar da güzel aydınlatıyor. Hangi ampul markası en iyisi, arkadaşlar? 🤔
Xenon'lar da fena değil aslında, ama LED'ler kadar uzun ömürlü mü? Bi' de elektrik tesisatına dikkat etmek lazım, sonra arıza masrafı çıkmasın.

Xenon'lar da fena değil aslında, ama LED'ler kadar uzun ömürlü mü? Bi' de elektrik tesisatına dikkat etmek lazım, sonra arıza masrafı çıkmasın.
Auris'in farları biraz nazlıdır, doğru diyorsun. LED'e geçiş yapan çok var, ama tesisatı kontrol ettirmeyi unutma. Ucuza kaçayım derken, sonra daha çok başın ağrımasın.