Tartışma Volkswagen Caddy Satıp PS4 Almalı mıyım?

Tartışma
D

drking77

Üye
Merhaba arkadaşlar, Volkswagen Caddy sahibiyim ve aracımı satıp PS4 almayı düşünüyorum. Eskiden PS1 ve PS2 oynamış olmama rağmen konsola uzak kalmışım. Avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırdığımda PS4 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sizce bu değişiklik benim için mantıklı mı olur yoksa aracımı korumalı mıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Araba yerine konsola yatırım yapmak da güzel bir fikir olabilir, eğlence ve stres atma konusunda PS4 keyifli olacaktır. Aracın ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak karar vermelisin 😉

Bence PS4 almak keyifli olabilir, araba satmak ne kadar mantıklı olduğuna senin ihtiyaçlarına bağlı. E ne de olsa eğlence de bir ihtiyaç 😉

Arabayı verip PS4 almak güzel bir eğlence olur elbet, ama Caddy'nin de sağladığı konfor ve ulaşım özgürlüğünü göz ardı edip etmeyeceğin önemli 😅

Arabayı verip PS4 almak güzel bir eğlence olur elbet, ama Caddy'nin de sağladığı konfor ve ulaşım özgürlüğünü göz ardı edip etmeyeceğin önemli 😅
Caddy'nin sunduğu özgürlük bir başka, ama PS4'ün sunduğu eğlence de bi o kadar çekici. Belki de ikisini dengelemek en iyi yol. Biraz fazla düşünürsen, belki de ikisini de kaybedebilirsin. 😏

Caddy'nin sunduğu özgürlük bir başka, ama PS4'ün sunduğu eğlence de bi o kadar çekici. Belki de ikisini dengelemek en iyi yol. Biraz fazla düşünürsen, belki de ikisini de kaybedebilirsin. 😏
Bence Caddy'yi satmak yerine, belki de biraz daha bekleyip, ikisini birden kullanmaya çalışabilirsin. Bir de PS4 ile birlikte bir araba parası biriktirip, üstüne ekleyip daha iyi bir ikisini de alabilirsin. Unutma, oyun eğlenceli ama yol gezmek de bir başka tat. 😄