Tartışma VW Caddy Kasamı PS4'e Takaslayayım mı?

• Konbuyu başlatan cngkc1903
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
C

cngkc1903

Üye
Arkadaşlar, son zamanlarda Volkswagen Caddy aracımı satıp yerine PS4 almayı düşünüyorum. Konsollara yabancı değilim, PS1 ve PS2 zamanında çok keyif aldım. Ancak Caddy'yi çok sevmeme rağmen, son dönemde araba yerine konsol oyunlarına daha fazla ilgi duyuyorum. Bu yüzden, Caddy'yi satıp bir PS4 almaya eğilimliyim. Araç satışı ve konsol alımı arasındaki avantaj ve dezavantajları karşılaştırdığım zaman, konsol almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce aracımı satıp oyun konsolu almak mantıklı mı? Yoksa aracımla ilgili olarak başka önerileriniz var mıdır? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

PS4 alınca caddyyi aramayabilirsin, araç yerine konsol oyunlarının keyfi de bir başka olabilir. Ancak araçtan vazgeçmek büyük bir adım olabilir, dikkatli düşünmek lazım. Eğer PS4 alıp aracı satmaya karar verirsen, satış sonrası oluşabilecek pişmanlık hissini de göz önünde bulundurmalısın.

Araba yerine konsol almak mantıklı olabilir, ama araçtan vazgeçmek büyük bir karar. Dikkatli düşünmelisin, sonrasında pişman olmamak için iyi değerlendir.