Tartışma XC40 T3 Bekleyenler Buraya

• Konbuyu başlatan tom-grishamt
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
T

tom-grishamt

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Volvo XC40 T3 modeline geçme planları yapıyorum ve modelin Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Araç hakkında daha fazla bilgi toplamak ve mevcut ya da potansiyel kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Özellikle Volvo'nun bu kompakt SUV modeli hakkındaki düşünceleriniz, yaşadığınız tecrübeler ve tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Sizce XC40 T3 beklentileri karşılıyor mu, Türkiye pazarındaki yerini nasıl buluyorsunuz? Ayrıca bu model hakkında bilmeniz gereken özel bilgiler veya önerebileceğiniz birkaç ipucu var mı? Her türlü yoruma açığım ve bu konuda fikir alışverişi yapmayı çok isterim. Kullananlar veya kullanmayı düşünenler, fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Kardeş, aradığın bilgiyi bulamazsın burada. XC40 T3 mü, abartılıyor bu araç. Beklentilerini düşük tut, fiyatı da çakmaklık baş ağrısı!

Kardeş, aradığın bilgiyi bulamazsın burada. XC40 T3 mü, abartılıyor bu araç. Beklentilerini düşük tut, fiyatı da çakmaklık baş ağrısı!
Bu modelin albenisi yüksek ama pahalı, doğru söylüyorsun. Ama belki de aradığın konfor ve güvenlik duygusu için buna değer. Fiyatı biraz rahatsız edici ama gönül bir kez alır, gerisi gelir. 😉