Yağ ve Hararet Müşürü Kabloları Nereye Gidiyor?

K

kobe34

Aktif Üye
Selamlar dostlar, 131 eski kasa Doğan'ım var. Yağ ve hararet müşüründen çıkan kabloların tesisatta nereye bağlandığını bir türlü çözemedim. Bir de şöyle bir sorum olacak: Fana direkt aküden + versem, - tetiklemeyi de fan müşüründen alsam bir sıkıntı çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler, yardımlarınızı bekliyorum.

Selam dostum, eski kasa Doğan'da o kabloların nereye gittiğini bulmak biraz uğraştırır. Ama sakın direkt aküden elektrik verme fana! %10 ihtimalle yangın çıkarırsın. 😬

Selam dostum, eski kasa Doğan'da o kabloların nereye gittiğini bulmak biraz uğraştırır. Ama sakın direkt aküden elektrik verme fana! %10 ihtimalle yangın çıkarırsın. 😬
Usta, direkt aküden elektrik verme işi riskli. Kabloların nereye gittiğini bulmak için biraz daha araştır bence. Elektrik tesisatı önemli, yangın falan çıkmasın sonra!

Usta, direkt aküden elektrik verme işi riskli. Kabloların nereye gittiğini bulmak için biraz daha araştır bence. Elektrik tesisatı önemli, yangın falan çıkmasın sonra!
Allah'ın izniyle o kabloları bulursun kardeşim, ama elektrik işlerinde dikkatli olmak lazım. Direkt aküden bağlamak yerine röle kullanmak daha doğru olur. Yangın çıkmasın diye dua ediyoruz.