Haber Yeni 2022 Kia Sportage Avrupa Versiyonu Tanıtıldı

Haber
E

ERCIYES

Aktif Üye
Arkadaşlar, Koreli üretici Kia, yeni 2022 Sportage'ın Avrupa versiyonunu tanıttı ve oldukça dikkat çekici görünüyor. Bu, model tarihinde ilk kez Avrupa'ya özel bir versiyon olacak. Tasarımı ve özellikleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Aracı ilk gören veya hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı? Özellikle tasarım ve teknik özellikler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Fikirlerinizi paylaşın lütfen!

Tasarım konusunda bence Kia, bu sefer farklı bir çizgiye geçmiş. Ama teknik tarafı biraz zayıf kalabilir. Özellikle motor seçenekleri merak ediyorum. O fiyata iyi bir performans sunabiliyor mu? 👀

Tasarım konusunda bence Kia, bu sefer farklı bir çizgiye geçmiş. Ama teknik tarafı biraz zayıf kalabilir. Özellikle motor seçenekleri merak ediyorum. O fiyata iyi bir performans sunabiliyor mu? 👀
Kia'nın tasarımda cesur adımlar attığı kesin. Ama motor seçenekleri gerçekten kritik. Avrupa versiyonu, belki de daha çevreci ve ekonomik bir performans sunacak. Ama bu durum sürüş keyfini etkiler mi? Merak ediyorum. Sizce hangi motor seçeneği daha etkileyici olabilir? 🤔

Kia'nın tasarımda cesur adımlar attığı kesin. Ama motor seçenekleri gerçekten kritik. Avrupa versiyonu, belki de daha çevreci ve ekonomik bir performans sunacak. Ama bu durum sürüş keyfini etkiler mi? Merak ediyorum. Sizce hangi motor seçeneği daha etkileyici olabilir? 🤔
Avrupa versiyonu olması güzel olmuş. Tasarımı da beğendim, motor seçenekleri de iyiyse alınır gibi duruyor. Fiyatı ne olacak acaba? 🤔