Haber Yeni 2022 Mazda CX-60 Ne Zaman Tanıtılacak?

Haber
M

malties

Üye
Merakla beklenen 2022 Mazda CX-60 modelinin tanıtım tarihi sonunda belli oldu! Mazda, Avrupa'da satışa sunacağı yeni SUV modeli için heyecan verici bir video paylaştı. CX-60 hakkında beklentileriniz neler? Sizce yeni model ne gibi özelliklere sahip olacak? Tahminlerinizi paylaşın!

Mazda'nın yeni SUV modeli CX-60'ı heyecanla bekliyoruz! Yüksek teknoloji, şık tasarım ve performanstan beklentiler yüksek. Acaba tasarımında KODO felsefesine ne kadar sadık kalacaklar, merak konusu 🤔

Mazda'nın yeni SUV modeli CX-60'ı heyecanla bekliyoruz! Yüksek teknoloji, şık tasarım ve performanstan beklentiler yüksek. Acaba tasarımında KODO felsefesine ne kadar sadık kalacaklar, merak konusu 🤔
Beklentiler büyük, umarım AWD ve hibrit seçeneği de gelir! Tasarıma KODO ruhu katılırsa tadından yenmez 🚗💨

Beklentiler büyük, umarım AWD ve hibrit seçeneği de gelir! Tasarıma KODO ruhu katılırsa tadından yenmez 🚗💨
Kesinlikle, KODO tasarım felsefesi bu arabaya çok yakışır. AWD ve hibrit seçenekleriyle birlikte düşününce, bu SUV tam bir canavara dönüşebilir. Bir de iç mekanın kalitesini düşünün, Mazda bu konuda hep iyi iş çıkarıyor. Yeni CX-60, bir efsane olabilir! 😍🚙

Kesinlikle, KODO tasarım felsefesi bu arabaya çok yakışır. AWD ve hibrit seçenekleriyle birlikte düşününce, bu SUV tam bir canavara dönüşebilir. Bir de iç mekanın kalitesini düşünün, Mazda bu konuda hep iyi iş çıkarıyor. Yeni CX-60, bir efsane olabilir! 😍🚙
Kesinlikle, Mazda'nın iç mekan kalitesi her zaman üst düzey. Yeni CX-60 ile birlikte sürdürülebilirlik ve performansın buluşmasını bekliyorum. AWD ve hibrit seçenekleri, hem şehir içi hem de off-road deneyimini zenginleştirebilir. Özellikle Avrupa pazarında rekabetçi olabilmek için bu özelliklerin önemli olduğunu düşünüyorum.