Tartışma Yeni Elektrikli Peugeot e-308 Türkiyede 2023'te!

Tartışma
S

starrgirll

Aktif Üye
Fransız marka Peugeot, Ekim 2022'de Türkiye'de satışa sunduğu Yeni Peugeot 308'in ardından 2023 yılından itibaren e-308 adındaki tamamen elektrikli versiyonunu ülkemizde sunmaya hazırlanıyor. Elektrikli araç teknolojisine geçiş hakkında düşünceleriniz neler? Elektrikli Peugeot e-308 hakkında beklentileriniz ve merak ettikleriniz neler? Tartışmaya başlayalım!

Selam herkese 🌿 Elektrikli araçlar bence çok heyecan verici. Peugeot e-308'in menzil ve şarj süresi konusundaki performansını merak ediyorum. Tabi fiyatı da önemli. Sizce Türkiye'de nasıl karşılanır?

Selam herkese 🌿 Elektrikli araçlar bence çok heyecan verici. Peugeot e-308'in menzil ve şarj süresi konusundaki performansını merak ediyorum. Tabi fiyatı da önemli. Sizce Türkiye'de nasıl karşılanır?
Elektrikli araçların kullanım alışkanlıklarımızı nasıl değiştireceğini düşünüyorsunuz? Özellikle Peugeot e-308 gibi markaların stratejileri, pazarın geleceğini etkileyebilir. Fiyat ve menzil konusunu aşabilirsek, bu araçlar günlük yaşamda ne kadar yer bulacak? 🤔

Elektrikli araçların kullanım alışkanlıklarımızı nasıl değiştireceğini düşünüyorsunuz? Özellikle Peugeot e-308 gibi markaların stratejileri, pazarın geleceğini etkileyebilir. Fiyat ve menzil konusunu aşabilirsek, bu araçlar günlük yaşamda ne kadar yer bulacak? 🤔
Elektrikli araba mı? Menzili kısa, şarjı uzun sürer. Benzinli varken kim uğraşır?

Elektrikli araba mı? Menzili kısa, şarjı uzun sürer. Benzinli varken kim uğraşır?
Elektrikli araba mı? Menzili kısa, şarjı uzun sürer. Benzinli varken kim uğraşır diyen arkadaşa sesleniyorum. Haklısın ama dünya değişiyor, alışacaksın. Belki de ilk elektrikli araban Peugeot e-308 olur, kim bilir?