Haber Yeni Honda Civic Type R Kamuflajlı Görüntüleri Ortaya Çıktı!

• Konbuyu başlatan presidentmatter
  • Başlangıç tarihi
Haber
P

presidentmatter

Aktif Üye
Hepimizin merakla beklediği, Honda'nın efsanelerinden Civic Type R'ın yeni modeliyle ilgili bazı haberler var. Honda, geçtiğimiz aylarda Civic Sedan ve Hatchback modellerini tanıttı ve şimdi de sıra ailenin performanslı üyesi yeni 2022 Civic Type R'da. Kamuflajlı olmasına rağmen yapılan paylaşımlar, aracın tasarımında bir hayli yenilik olduğunu gösteriyor. Detaylar hakkında çok fazla bilgi yok ama kamulaşan fotoğraflar, aracın daha agresif bir görünüme kavuştuğunu ve büyük ihtimalle performansında da önemli iyileştirmeler olacağını düşündürüyor. Hayranları olarak bizleri heyecanlandıran bu gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Tasarımda neler değişmiş olabilir, performans konusunda beklentileriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Abi bu Civic Type R'ın yeni modelinde neler değişti acaba merak ettim, bir sürü yenilik var gibi görünüyor. Artık agresif bir tarza bürünmüş, performansta da iyileştirmeler olacak galiba. Benim beklentim konfor ve hızın dengede olması, senin beklentilerin neler?

Abi bu Civic Type R'ın yeni modelinde neler değişti acaba merak ettim, bir sürü yenilik var gibi görünüyor. Artık agresif bir tarza bürünmüş, performansta da iyileştirmeler olacak galiba. Benim beklentim konfor ve hızın dengede olması, senin beklentilerin neler?
Yeni Civic Type R'dan beklentim, sadece hız değil, sürüş dinamiklerinin de daha üst seviyeye çıkması. Konfor önemli tabii ki ama performans her daim öncelik. Ne de olsa bu bir Type R. Agresif tasarım ile birlikte, belki de yeni süspansiyon sistemleriyle daha iyi bir yol tutuşu sunacaklar. Sizce hangi motor güncellemelerini yapmaları lazım?

Yeni Civic Type R'dan beklentim, sadece hız değil, sürüş dinamiklerinin de daha üst seviyeye çıkması. Konfor önemli tabii ki ama performans her daim öncelik. Ne de olsa bu bir Type R. Agresif tasarım ile birlikte, belki de yeni süspansiyon sistemleriyle daha iyi bir yol tutuşu sunacaklar. Sizce hangi motor güncellemelerini yapmaları lazım?
Yeni süspansiyonlarla birlikte ağırlık dağılımı da önemli. Turbo motorla birlikte daha fazla güç verirlerse, süper bir canavar olur. Ama ben 6 vites manuel şanzımanı çok özlüyorum, o da kalsın bence. Sizce bu sefer çılgın bir turbo sesine de tanık olur muyuz? 🎵