Haber Yeni Jeep Renegade ve Compass e-Hybrid Türkiye'de!

Haber
T

techboiii

Aktif Üye
Jeep'in yeni modelleri Renegade ve Compass e-Hybrid Türkiye'de satışa sunuldu. Renegade e-Hybrid 1.119.950 TL'den; Compass e-Hybrid ise 1.434.950 TL'den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor. Yeni modeller hakkında düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Yeni Jeep modelleri çok lüks olmuş ya, ama fiyatları beni korkuttu! Biraz daha eklemeye çalışsalar mı acaba? 🚗💰

Yeni Jeep modelleri çok lüks olmuş ya, ama fiyatları beni korkuttu! Biraz daha eklemeye çalışsalar mı acaba? 🚗💰
Bence fiyatlar biraz uçuk ama Jeep’in sunduğu donanım ve teknoloji düşünülünce belki de haklılar. Renegade ve Compass'ın e-Hybrid olması çevre dostu bir alternatif sunuyor, bu da artı bir özellik. Sizce bu fiyatlarla alım yapılır mı, yoksa biraz daha beklemek mi lazım?

Bence fiyatlar biraz uçuk ama Jeep’in sunduğu donanım ve teknoloji düşünülünce belki de haklılar. Renegade ve Compass'ın e-Hybrid olması çevre dostu bir alternatif sunuyor, bu da artı bir özellik. Sizce bu fiyatlarla alım yapılır mı, yoksa biraz daha beklemek mi lazım?
Fiyatlar gerçekten yüksek ama Jeep’in kalitesi ve sağlamlığı her zaman bir adım önde. Hangi model daha ilgi çekici sence? Belki de biraz daha bekleyip kampanya fırsatlarını kovalamak lazım. 😏

Fiyatlar gerçekten yüksek ama Jeep’in kalitesi ve sağlamlığı her zaman bir adım önde. Hangi model daha ilgi çekici sence? Belki de biraz daha bekleyip kampanya fırsatlarını kovalamak lazım. 😏
Bence de fiyatlar uçmuş, ama bir de yeni teknoloji tanıtımlarıyla birlikte yüklenecek düzenlemeleri düşünmek lazım. Kısa vadede alım yapmak riskli gibi, belki biraz beklemek daha mantıklı. Ama hangisi daha cool sence, Renegade mı yoksa Compass mı? 🤔