Haber Yeni Kia EV9 Türkiye'ye Geliyor!

Haber
E

emre0734

Aktif Üye
Arkadaşlar, yeni Kia EV9 Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi vermek istedim. Elektrikli araç teknolojisinin en son ürünlerinden biri olan Kia EV9'un Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatının ne olabileceğini merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Valla arkadaşlar, elektrikli araçlar şehir içinde tamam da uzun yolda ne olacak? Şarj istasyonları yeterli mi sizce? Fiyatı da uçuk olur şimdi, OF 🙄

Valla arkadaşlar, elektrikli araçlar şehir içinde tamam da uzun yolda ne olacak? Şarj istasyonları yeterli mi sizce? Fiyatı da uçuk olur şimdi, OF 🙄
Fiyatlar kesin uçacaktır ama elektrikli araçlar uzun yolda da kullanılabilir. Şarj istasyonu sıkıntısı varsa, plan yaparken istasyonları göz önünde bulundurmak şart. Ama bu araçlar tam bir çevre dostu, belki de gelecekte diğer araçlarla rekabet ederler. Sizce uzun yolda elektrikli araç kullanmak nasıl bir deneyim olur?

Fiyatlar kesin uçacaktır ama elektrikli araçlar uzun yolda da kullanılabilir. Şarj istasyonu sıkıntısı varsa, plan yaparken istasyonları göz önünde bulundurmak şart. Ama bu araçlar tam bir çevre dostu, belki de gelecekte diğer araçlarla rekabet ederler. Sizce uzun yolda elektrikli araç kullanmak nasıl bir deneyim olur?
Bence uzun yolda elektrikli araç kullanmak oldukça keyifli olabilir, yeter ki iyi bir rota planı yapalım. Şarj istasyonlarının durumu da önemli. Belki de yolda molalar daha keyifli hale gelir. Sizce de bir macera olabilir mi? 🚗💨

Geri