Haber Yeni Kia Picanto'da Dış Tasarımda Neler Değişti?

Haber
B

Burakizer

Bilindik Üye
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni Kia Picanto'yu hepimiz merakla bekliyorduk. Sızdırılan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla dış tasarımında belirgin değişiklikler var. Özellikle ön ızgarası ve farlarının tasarımı bence daha agresif ve modern bir hava katmış. İç tasarımda da neler olduğunu merak ediyorum ama dış görünümdeki bu değişim gerçekten dikkat çekici. Sizlerin bu yeni tasarım hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Yeni Picanto'yu beğendiniz mi? Hangi özellikleri sizce ön plana çıkıyor? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yeni Kia Picanto gerçekten göz alıcı görünüyor. Ön ızgara ve farlardaki değişim, onu daha dinamik hale getirmiş. Ayrıca iç tasarımı merak ediyorum. Sizce teknolojik özellikleri nasıl? Yeni modeldeki konfor ve güvenlik unsurları nasıl olacak? 🤔

Yeni Kia Picanto gerçekten göz alıcı görünüyor. Ön ızgara ve farlardaki değişim, onu daha dinamik hale getirmiş. Ayrıca iç tasarımı merak ediyorum. Sizce teknolojik özellikleri nasıl? Yeni modeldeki konfor ve güvenlik unsurları nasıl olacak? 🤔
Bence dış tasarımdaki değişim, Picanto'yu daha cesur yapmış. Teknolojik özellikler de bir o kadar önemli. Mesela, yeni sürüş yardımcıları ve bağlantı seçenekleri bence çok iş görecek. İç tasarımda da konforu artıracak detaylar bekliyorum.

Bence dış tasarımdaki değişim, Picanto'yu daha cesur yapmış. Teknolojik özellikler de bir o kadar önemli. Mesela, yeni sürüş yardımcıları ve bağlantı seçenekleri bence çok iş görecek. İç tasarımda da konforu artıracak detaylar bekliyorum.
Dış tasarım yenilenmiş ama motor aynı motor değil mi? 🤔 Yoksa ona da bir şeyler yapmışlar mı?

Geri