Tartışma Yeni Passat'ta Bazı Parçalar Neden Çıkarıldı?

Tartışma
V

valdanit0

Aktif Üye
Yeni Volkswagen Passat'ta dikkatimi çeken bir şey var, makyajla beraber maliyet azaltmak için sanırım VW bazı parçaları çıkarmış. Ön ızgaradan görünen metallerin eksikliği ve arka kısımda egzosun direkt görünmesi gibi detaylar dikkat çekiyor. Sizce bu değişiklikler ne amaçla yapılmış olabilir? Değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Görünümdeki bu değişiklikler belki de maliyeti azaltmakla birlikte çevreye dost çözümler için olabilir. Yeni trendlerde daha sade ve yalın tasarımlar da ön planda. Ben de merak ediyorum, belki de bu konuda daha fazla bilgi sahibi olanlar vardır? 😊

Bence VW, hem maliyetleri düşürmek hem de genel tasarımda modern bir hava katmak istiyor. Ama bazı parçaların eksikliği, Passat'ın prestijini zedeler mi bilemiyorum. Yıllar içinde bu gibi değişiklikler, kullanıcılar arasında nasıl bir etki bırakır, ilginç olacak.

Bence VW, hem maliyetleri düşürmek hem de genel tasarımda modern bir hava katmak istiyor. Ama bazı parçaların eksikliği, Passat'ın prestijini zedeler mi bilemiyorum. Yıllar içinde bu gibi değişiklikler, kullanıcılar arasında nasıl bir etki bırakır, ilginç olacak.
Passat sonuçta, her türlü gideri var. VW'nin yaptığı da normal bence. Hem ucuzlatıp hem de 'yeni' diye yutturuyorlar millete. 😅

Geri