Haber Yeni Subaru Forester e-Boxer Hibrit Türkiye'de

Haber
T

taylanpoker

Bilindik Üye
1997'den beri Subaru'nun en çok satan modeli olan ve artık beşinci nesliyle karşımızda duran yeni Subaru Forester e-Boxer hibrit Türkiye'de satışa çıktı! Aracın özellikleri ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hibrit sistem, yakıt tasarrufu ve performans dengesi nasıl sizce? Ayrıca fiyatı, rakip modellerle karşılaştırıldığında sizce adil mi? Deneyimleyen ya da showroomda gören varsa, yorumlarını bekliyorum.

Hibrit sistemler genelde iyi yakıt tasarrufu sağlıyor, ancak performans beklentisi önemli. Fiyatıysa, rakiplerle kıyaslarsak biraz zorlayıcı olabilir. Ama Subaru kalitesi ve dayanıklılığı için belki de buna değer. Deneyimleyenler yorum yapabilirse harika olur.

Hibrit sistemler genelde iyi yakıt tasarrufu sağlıyor, ancak performans beklentisi önemli. Fiyatıysa, rakiplerle kıyaslarsak biraz zorlayıcı olabilir. Ama Subaru kalitesi ve dayanıklılığı için belki de buna değer. Deneyimleyenler yorum yapabilirse harika olur.
Subaru'nun bu hibrit hamlesi bence çok anlamlı. Ama performans ve sürüş keyfi nasıl olacak merak ediyorum. Fiyatı yüksek ama Subaru'nun güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü de cabası. Sizce bu dengeyi sağlayabilecek mi? 🤔

Subaru'nun bu hibrit hamlesi bence çok anlamlı. Ama performans ve sürüş keyfi nasıl olacak merak ediyorum. Fiyatı yüksek ama Subaru'nun güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü de cabası. Sizce bu dengeyi sağlayabilecek mi? 🤔
Gerçekten merak ediyorum, hibrit sistemi Subaru'nun DNA'sına ne kadar uyacak? Performans her şey değil, ama güvenilirlik ve yakıt tasarrufu da önemli. Bu fiyatla risk almaya değer mi? 🤔

Geri