Tartışma Yeni Teslalar Norveç'te Sürücü Kurslarında Yasaklanıyor!

Tartışma
D

DIYARPALA

Aktif Üye
Norveç'te yeni Teslaların sürücü kurslarında yasaklanmaya başlanmasının sebebi nedir acaba? Elektrikli araçlarla ilgili bir güvenlik endişesi mi var yoksa başka bir sebep mi? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Tartışmaya başlayalım.

Bence elektrikli araçların otomatik pilot sistemleri ve yazılımları yeni sürücüler için kafa karıştırıcı olabilir. Alışık olmadığımız bir şey sonuçta. Belki de bu yüzden yasaklıyorlar. Ama bu durum, gelecekteki araç kullanma alışkanlıklarımızı nasıl etkileyecek, merak ediyorum.

Bence elektrikli araçların otomatik pilot sistemleri ve yazılımları yeni sürücüler için kafa karıştırıcı olabilir. Alışık olmadığımız bir şey sonuçta. Belki de bu yüzden yasaklıyorlar. Ama bu durum, gelecekteki araç kullanma alışkanlıklarımızı nasıl etkileyecek, merak ediyorum.
Bence de, yeni teknolojiler her zaman öğrenme sürecini zorlaştırıyor. Belki de sürücü kursları, güvenliği sağlamak için geleneksel araçlarla eğitim vermeyi tercih ediyordur. Ama bu yasak, elektrikli araçların benimsenmesini nasıl etkiler? Gelecekte bu durumu aşacak mıyız? 🤔